ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

€25 για 1 Χαλί διαστάσεων έως 2x3 μέτρα. Ισχύει για παραλαβή, καθαρισμό, φύλαξη και παράδοση στην επαρχία Λευκωσίας.


€28 για 1 Ολοκληρωμένο Βιολογικό Καθαρισμό Στρώματος Οποιουδήποτε Μεγέθους (Μονού ή Ημίδιπλου)
€38 για 1 Ολοκληρωμένο Βιολογικό Καθαρισμό Στρώματος Οποιουδήποτε Μεγέθους (Διπλό ή Υπέρδιπλο)


€13 για 1 Ολοκληρωμένο Βιολογικό Καθαρισμό 1θέσιου Καναπέ
€26 για 1 Ολοκληρωμένο Βιολογικό Καθαρισμό 2θέσιου Καναπέ
€39 για 1 Ολοκληρωμένο Βιολογικό Καθαρισμό 3θέσιου Καναπέ
€50 για 1 Ολοκληρωμένο Βιολογικό Καθαρισμό 4θέσιου Καναπέ
€60 για 1 Ολοκληρωμένο Βιολογικό Καθαρισμό 5θέσιου Καναπέ
€75 για 1 Ολοκληρωμένο Βιολογικό Καθαρισμό 6θέσιου Καναπέ
€88 για 1 Ολοκληρωμένο Βιολογικό Καθαρισμό 7θέσιου Καναπέ

*Για καθαρισμό σε εξτρά μαξιλάρια (εκτός από αυτά που έχει ενσωματωμένα σε κάποια μοντέλα καναπέδων) θα υπάρχει χρέωση ανά μαξιλάρι 2€ από 5€ πληρώνετε κατευθείαν στην επιχείρηση.
 

Τα χαλιά όλο τον χειμώνα μπορεί να σας ζεσταίνουν, αλλά ταυτόχρονα συγκεντρώνουν μικρόβια και βρωμιές, που έχουν μπει βαθιά στις ίνες απειλώντας την υγεία σας και προκαλώντας αλλεργίες και δερματικά προβλήματα. Είναι καιρός να απαλλαγείτε από αυτά!
 
Τέλεια απομάκρυνση Χρόνιων Μικρολεκέδων, Δύσκολής Βρωμιάς και Μικροβίων με Καθάρισμα με Ειδικό Υγρό Καθαρισμού, Απορρόφηση με Ειδική Μηχανή Απορρόφησης & Ψεκασμός με το Βιολογικό ΣΠΡΕΥ Mattress Cleaning για απαλλαγή από Μικροοργανισμούς, σκόνη και Μικρόβια.  
 
Απαλλαγείτε από μικρόβια, ιούς, βακτήρια και μικροοργανισμούς, διάφορους λεκέδες, ιδρώτα, μούχλα, σκόνη και άλλες ακαθαρσίες και βάλτε τέλος στις αλλεργίες! 

POTEMA CLEVER MATTRESS CLEANING

Η εταιρεία POTEMA-CLEVER MATTRESS CLEANING είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Γερμανικής εταιρείας POTEMA® και εξειδικεύεται στις υπηρεσίες καθαρισμού στρωμάτων από τα ακάρεα σκόνης, τους μύκητες, τα βακτήρια και τη μούχλα.

Η εξειδικευμένη τεχνολογία της POTEMA® είναι μια φυσική μέθοδος καθαρισμού χωρίς χημικά και απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον, με πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Έρευνας Αλλεργιών (ECARF).

Αρχικά εάν θέλετε σας παρέχουμε ένα δωρεάν τεστ καθαρίσματος. Αμέσως μετά και εφόσον δείτε το αποτέλεσμα του τεστ και επιθυμείτε τότε ξεκινά η διαδικασία καθαρισμού POTEMA® η οποία περίπου διαρκεί 15 με 20 λεπτά.Η ειδική μας μηχανή είναι αβλαβής για τον άνθρωπο και περιβάλλον και δεν προκαλεί θόρυβο και ρύπους, αντίθετα παράγει υψηλής συχνότητας δονήσεις με αποτέλεσμα τα ακάρεα σκόνης να διασπώνται και να αφαιρούνται από το στρώμα. Στην συνέχεια μέσω του υπεριώδες φωτός UV-Light εξολοθρεύονται τα ακάρεα σκόνης, οι μύκητες και τα βακτήρια.

Στο τέλος το στρώμα ψεκάζεται με το SPRAY MATTRESS CLEANINING της POTEMA® για προστασία από τα ακάρεα και τη σκόνη και πιστοποιείται για τον καθαρισμό του από το συνεργείο μαςΗ εταιρεία μας απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε ξενοδοχεία, ξενώνες, νοσοκομεία, κλινικές, γηροκομεία κ.α.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: Panicos Panayi Clever Mattress Cleaning
Πόλη: Λευκωσία
Όροι:
Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

  • Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Άτομο.
  • Ισχύει ΜΟΝΟ για την επαρχία ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.
  • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 4 μέρες πριν, στο τηλέφωνο της επιχείρησης. Το τηλέφωνο θα το λάβετε αφού κάνετε την αγορά 
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.