Επιλογές:

€25 για 1 Ψηφιακό Άλπουμ με Σκληρό Εξώφυλλο 20εκΧ15εκ - 18 σελίδων

€29 για 1 Ψηφιακό Άλπουμ με Σκληρό Εξώφυλλο 20εκΧ20εκ - 18 σελίδων

€37 για 1 Ψηφιακό Άλπουμ με Σκληρό Εξώφυλλο 27εκΧ20εκ - 18 σελίδων


Τι θα επωφεληθείς

Ψηφιακά Άλμπουμ με Εκτύπωση σε Πραγματικό Φωτογραφικό Χαρτί και με Άνοιγμα Σελίδων 180 Μοίρες, Εξώφυλλο Σκληρό Προσωποποιημένο και με Ανάγλυφο Καμβά

Τώρα τα άλμπουμ σας είναι πραγματικά βιβλία με τέλεια εκτύπωση και φυσικά πολύ οικονομικά. Εσείς το μόνο που εχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε τις φωτογραφίες σας και οι επαγγελματίες γραφίστες της εταιρείας μας θα φτιάξουν για εσάς το τέλειο φωτογραφικό άλμπουμ με Σκληρό προσωποποιημένο εξώφυλλο.

Η κάθε σελίδα του άλμπουμ μπορεί να φιλοξενήσει από μια φωτογραφία η οποία θα καλύπτει όλο το εμβαδό της σελίδας ή 2-4 μικρότερες.

Στειλτε τις φωτογραφίες σας με το www.wetransfer.com στο εμαιλ christos@lifephotographers.net Δηλώστε μας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο σας και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμας.

Ο απαιτούμενος χρόνος για κατασκευή του album είναι γύρω στις 12-14 εργάσιμες ημέρες. Αποστολές σε άλλες πόλεις γίνονται με εταιρείες μεταφορών και τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον παραλήπτη.

Για καλύτερα αποτελέσματα στην τελική μορφή του άλμπουμ, συνιστάτε όπως μετονομάζετε τις φωτογραφίες σας αριθμητικά σύμφωνα με την σειρά που εσείς θέλετε να εμφανίζονται στις εσωτερικές σελίδες. Εάν στο εξώφυλλο θέλετε κάποια φωτογραφία, μετονομάστε την με την ονομασία COVER και αποστείλετε την μαζί με το υπόλοιπο φωτογραφικό σας υλικό.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: lifephotographers
Όροι:

Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

Τρόπος αποστολής φωτογραφιών στην lifephotographers

  • Πατήστε το add files και επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να σταλούν
  • Στο πεδίο Your e-mail γράψτε το email σας
  • Πατήστε transfer και μετά okay
  • Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αποστολή του κουπονιού που αγοράστηκε σε email  στην εταιρεία lıfephotographers.
  • Στο emaıl να αναφέρονται τα στοιχεία και το τηλέφωνο του πελάτη, ως επίσης να αναφέρετε κατά πόσο στο εξώφυλλο επιθυμείται οποιαδήποτε φωτογραφία και οποιοδήποτε κείμενο ή λεζάντα.
  • Οι φωτογραφίες να είναι αριθμημένες κατά σειρά προτίμησης εμφάνισης στο άλμπουμ.
  • Οι φωτογραφίες θα τύχουν επεξεργασίας για βελτίωση τους σε βαθμό που είναι εφικτός από τους γραφίστες της εταιρείας και θα ακολουθήσει ο σχεδιασμός και παραγγελία του προϊόντος σε συνεργαζόμενη εταιρεία εκτυπώσεων στην Ε.Ε.
  • Ο χρόνος που απαιτείται για ολοκλήρωση του άλμπουμ κυμαίνεται μεταξύ 12-14 εργάσιμων ημερών.
  • Μετά την εκτύπωση και αποστολή του στην εταιρεία lifephotographers θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία για παραλαβή του από το κατάστημα στην Λευκωσία, ή αποστολή του στην πόλη του πελάτη με επιπλέον χρέωση από την εταιρεία αποστολών ανάλογη του είδους του προϊόντος.
  • Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 08:30 - 18:00, Τετάρτη, Σαββάτο 09:00 - 13:30
 • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση