ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Magic Magnetic Cube!


▶ Ειδικά Παιχνίδια Εγκεφάλου:

▶ Το μαγνητικό αυτό πακέτο εκπαιδευτικού παιχνιδιού και παζλ με κύβους θα προκαλέσει την νοημοσύνη του παιδιού σας εμπνέοντας εκπληκτική δημιουργικότητα. Με το σκεπτικό, την ανάπτυξη της διανοητικής αντοχής και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, το μυαλό του παιδιού σας θα γίνει πιο έντονο, βελτιώνοντας έτσι την ικανότητά του να λύσει προβλήματα.


▶ Κατάλληλο για παιδικά παιχνίδια εγκεφάλου:

▶ Ο μαγικός κύβος ταχύτητας είναι μια τεράστια πρόκληση για τους έφηβους αγόρια και κορίτσια. Οι μαγνητικοί κύβοι λειτουργούν ως χαλαρωτικό ανακουφιστικό από το άγχος ή ως φονιά χρόνου για ενήλικες. Οι μαγικοί κύβοι μπορούν ακόμη και να χρησιμοποιηθούν από μικρά παιδιά. Το κεφάλι αρχίζει με λογική σκέψη και επίλυση προβλημάτων. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν μαγνητικούς κύβους οποτεδήποτε, οπουδήποτε, να αγοράσουν ένα μαγνητικό παιχνίδι για τα παιδιά τους και θα τους αρέσουν.


▶ Υλικά ανθεκτικά και ασφαλή για τα παιδιά:

▶ Τα μαγνητικά δομικά στοιχεία του κύβου του rubik είναι κατασκευασμένα από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά ABS και μόνιμα μαγνητικά υλικά, το σχήμα του 3D παζλ μπορεί να διατηρηθεί άθικτο, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για χρόνια, μη τοξικά υλικά, δεν συμπεριλαμβάνεται απολύτως κανένα αιχμηρό ή κομμένο μαγνητικό μπλοκ που περιλαμβάνει άκρη και απαραίτητες οδηγίες. Διαφανή μαγνητικά πλακάκια, φωτεινά και πολύχρωμα.


▶ Το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια ή το Χριστουγεννιάτικο δώρο:

▶ Το μαγικό μαγνητικό πακέτο 3x3x3 παίζει ένα παιχνίδι για παιδιά, ενθαρρύνοντας τους να θέσουν προσωρινά τα παιχνίδια και τον εξοπλισμό σε αναμονή και να αναπτύξουν δεξιότητες κριτικής σκέψης. Αυτό είναι ένα μαθησιακό παιχνίδι που τους επιτρέπει να συμμετέχουν σε αυτοκίνητα, αεροπλάνα, καλοκαιρινή ώρα και οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να ενθαρρύνετε την πνευματική ανάπτυξη. Το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα, τα δώρα γενεθλίων ή οποιοδήποτε δώρο διακοπών.


▶ Εγγύηση διάρκειας ζωής:

▶ Υποστηρίζουμε πλήρως τα προϊόντα μας, πλήρη ικανοποίηση 100%

Κατάλληλο για ηλικιές 3+

prosoxi.skroutzΠροσοχή! Κίνδυνος πνιγμού (μικρά κομμάτια) - Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών.


- Αν έχετε επιλέξει Αποστολή στο χώρο σας θα γίνει την επόμενη εργάσιμη ημέρα (εκτός αν αναγράφετε κάτι διαφορετικό στην ενότητα λεπτομέρειες) μετά την αγορά σας με ACS Courier

- Η αποστολή παραγγελίας σε δυσπρόσιτη περιοχή θα γίνεται στο κοντινότερο ACS Courier κατάστημα.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό