ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
 
Χρησιμοποιήστε το πολύτιμο iPad παντού και πάντα, χωρίς το φόβο να γρατσουνιστεί... Ένα κάλυμμα που θα προστατέψει την συσκευή σας και θα διατηρήσει τη λειτουργικότητά της στο έπακρον!!!

Με το μαγνητικό κάλυμμα θα προστατέψετε την οθόνη του αγαπημένου σας iPad από γρατσουνιές και χτυπήματα, διατηρώντας παράλληλα την κομψότητά, την ομορφιά και την απόλυτη λειτουργικότητά του.

Δε θα θυσιάσετε χιλιοστό από το Slim Line σχεδιασμό του iPad καθώς το κάλυμμα θα κουμπώσει πάνω στην οθόνη του με τους ειδικούς μαγνήτες που διαθέτει, προσδίδοντας λάμψη και χρώμα!

Δε μειώνει τη λειτουργικότητά του, αφού όλα τα σημεία ελέγχου της συσκευής σας, η υποδοχή των ακουστικών, το σημείο φόρτισης και η θέση της κάμερας παραμένουν ακάλυπτα.

Και το σημαντικότερο;;; Όταν ανοίγετε το κάλυμμα το iPad ενεργοποιείται αυτόματα, ενώ όταν το κλείνετε μπαίνει σε κατάσταση αναμονής, εξοικονομώντας πολύτιμη μπαταρία από τη συσκευή σας.

Πλεονεκτήματα

- Εκτός από προστατευτική λειτουργία, το κάλυμμα διπλώνει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση στήριξης για να έχετε έτσι καλύτερη γωνία θέασης ώστε να διαβάζετε, να παρακολουθείτε video και να πληκτρολογείτε με άνεση.
- Απόλυτη προστασία της οθόνης του iPad από γρατσουνιές και χτυπήματα!
- Εύκολη τοποθέτηση.
- Ελάχιστο βάρος και εξαιρετική ποιότητα.


- Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα - Παρασκευή από 09:30 - 13:00 & 14:00 - 17:30

- Αν έχετε επιλέξει Αποστολή στο χώρο σας θα γίνει την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την αγορά σας με ACS Courier

- Η αποστολή παραγγελίας σε δυσπρόσιτη περιοχή θα γίνεται στο κοντινότερο ACS Courier κατάστημα.

- Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε και πάνω δεξιά μέσα στο λογαριασμό σας, μέσα στις Παραγγελίες μου).


- Αν έχετε επιλέξει Αποστολή στο χώρο σας θα γίνει την επόμενη εργάσιμη ημέρα (εκτός αν αναγράφετε κάτι διαφορετικό στην ενότητα λεπτομέρειες) μετά την αγορά σας με ACS Courier

- Η αποστολή παραγγελίας σε δυσπρόσιτη περιοχή θα γίνεται στο κοντινότερο ACS Courier κατάστημα.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό