Μπλέντερ Camry με 2 Κανάτες - Ποτήρια CR-4071

SKU
9761
  65,95 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Μπλέντερ Camry με 2 Κανάτες - Ποτήρια CR-4071

Το μπλέντερ Camry CR 4071 σας δίνει τη δυνατότητα να παρασκευάζετε γρήγορα και αποτελεσματικά κοκτέιλ φρούτων και λαχανικών, smoothies, μέχρι και σούπες κρέμας.

Ετοιμάστε το στο σπίτι και πάρτε το μαζί σας

Το μπλέντερ CR 4071 έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για καθημερινή χρήση στο σπίτι. Τα ποτά παρασκευάζονται σε ένα από τα δύο φλιτζάνια (0,5 ή 1lt) που μπορούν να κλείσουν με ειδικό καπάκι και να τα βγάλουν άνετα έξω. Θα είστε σε θέση να απολαύσετε ένα νέο κοκτέιλ ή smoothie κατά την εργασία, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας, ή όταν πάτε σε ένα μεγαλύτερο ταξίδι. Το καπάκι είναι εξοπλισμένο με ένα επιστόμιο, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να το ανοίγετε και να το κλείνετε συνεχώς.

Εκτός από αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κύπελλα για την αποθήκευση των κοκτέιλ σας στο ψυγείο. Μερικές φορές μπορεί να είναι μια μεγάλη ιδέα να προετοιμάσετε ένα κοκτέιλ εκ των προτέρων, έτσι ώστε να είναι έτοιμο όταν αισθάνεστε σαν να το πίνετε.

Νόστιμο και υγιεινό

Τι συμβαίνει σήμερα στο μπλέντερ; Μούρα, φράουλες ή ίσως μπανάνες και ακτινίδια ή σπανάκι και καρύδια; Είναι όλα για εσάς να αποφασίσετε! Κάθε φορά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό που είναι διαθέσιμο και να προετοιμάσετε για τον εαυτό σας ακριβώς το κοκτέιλ που θέλετε.

Χρησιμοποιήστε τις υπάρχουσες συνταγές ή δημιουργήστε τις δικές σας - οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Εκτός από την υπέροχη γεύση, τα κοκτέιλ και τα λουλούδια φρούτων και λαχανικών είναι μια πραγματική βόμβα βιταμινών. Σας παρέχουν πολλές θρεπτικές ουσίες και ενισχύουν την ενέργειά σας. Μεγάλη γεύση για την υγεία σας και της οικογένειάς σας!

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό