Ολοκληρωμένο Σύστημα Φιλτραρίσματος Νερού με 3 Φίλτρα Water Filter 3 Stations

SKU
11370
Ειδική Τιμή 79,90 € Κανονική τιμή 99,90 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Ολοκληρωμένο Σύστημα Φιλτραρίσματος Νερού με 3 Φίλτρα  Water Filter 3 Stations WP18/3

 

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο και ισχυρό σύστημα φίλτρανσης κάτω πάγκου που προσφέρει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και επέκτασης , χρησιμοποιώντας φίλτρα των 25x7” (τα standard της παγκόσμιας αγοράς).Έτσι,ο τελικός χρήστης μπορεί να διαμορφώσει αλλα και να συντηρεί το σύστημα για πολλά χρόνια εύκολα και οικονομικά.

Το σύστημα παρέχει άμεσα καθαρό νερό απαλλαγμένο απο χώμα,σκουριά,χλώριο,φυτοφάρμακα,χημικές και οργανικές ενώσεις,ορισμένα βαρέα μέταλλα και παράσιτα.

Δεν αφαιρεί τα πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία του νερού και είναι ιδανικό για μεγάλα νοικοκυριά και επαγγελματικούς χώρους.

Εργοστασιακά,εξοπλίζεται με τα παρακάτω στάδια φίλτρανσης :

 

Το σύστημα φιλτραρίσματος νερού HEF 3 σταδίων είναι ένα ιδανικό σύστημα φιλτραρίσματος "σημείου εισόδου" για τον καθαρισμό του νερού. Σε αντίθεση με τα συστήματα "σημείου χρήσης" (όπως τα συστήματα αντίστροφης όσμωσης) που εγκαθίστανται για την παροχή νερού σε μια συγκεκριμένη βρύση, το σύστημα φιλτράρει το νερό σας από την πηγή. Αυτό σημαίνει ότι το νερό από κάθε έξοδο στο σπίτι σας θα έχει περάσει από τα τρία στάδια φιλτραρίσματος του συστήματος.

Τι ακριβώς προσφέρουν λοιπόν αυτά τα τρία στάδια φιλτραρίσματος;

Το περίβλημα του σταδίου 1 περιέχει ένα φίλτρο ιζήματος πολυπροπυλενίου υψηλής χωρητικότητας 5 μικρών. Αυτό το φίλτρο αφαιρεί τη βρωμιά και άλλα διάφορα σωματίδια μεγαλύτερου μεγέθους από το νερό που μπορεί να φράξουν τα ακόλουθα φίλτρα. Το δεύτερο και το τρίτο στάδιο του HEF φιλοξενούν φίλτρα μπλοκ άνθρακα με κέλυφος καρύδας CTO 5 μικρών. Ο άνθρακας μπλοκ είναι πιο αποτελεσματικός από άλλες μορφές άνθρακα στο ότι είναι λεπτώς αλεσμένος άνθρακας συσκευασμένος σε ένα στερεοποιημένο μπλοκ. Αυτό σημαίνει ότι έχουν μεγαλύτερη πυκνότητα από άλλους τύπους φίλτρων άνθρακα και ως εκ τούτου είναι πιο αποτελεσματικά στην αφαίρεση των στοχευμένων ρύπων τους. Τα φίλτρα μπλοκ άνθρακα εξαλείφουν τις κακές γεύσεις και τις οσμές, συνδυάζονται για να αφαιρέσουν πάνω από το 90% του χλωρίου από το νερό και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά σε οργανικές χημικές ουσίες όπως φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα και βιομηχανικές χημικές ουσίες.

Συστήνεται όπως το πρώτο φίλτρο (5 micron) να αλλάζεται κάθε 3 μήνες ενώ τα αλλά 2 φίλτρα (CTO & GAG) να αλλάζονται κάθε 6 μήνες.

 

ολοκληρωμενο συστημα φιλτραρισματος νερου - skroutz cyprus

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό