Παρασκευαστής για να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα γεμιστά μπιφτέκια - σετ 3 τεμαχίων - 21747

SKU
9431
  7,90 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Παρασκευαστής για να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα γεμιστά μπιφτέκια - σετ 3 τεμαχίων - 21747

Με τρία σκεύη για μίνι γεμιστά μπιφτέκια θα μπορείτε να απολαμβάνετε λαχταριστά burgers με τις αγαπημένες σας γεύσεις για γέμιση. Τα γεμιστά μπιφτέκια θα είναι για σας παιχνιδάκι και εσείς δε θα υστερείτε σε τίποτα από τους έμπειρους σεφ!

Συνιστάται σε όλους όσους αγαπούν τα burgers αλλά και που θέλουν να μαγειρεύουν γρήγορα πεντανόστιμα γεύματα και κυρίως υγιεινά, αφού τα φτιάχνετε μόνοι σας, με υλικά σπιτικά.

Αυτό το σετ με τα 3 σκεύη για μίνι γεμιστά μπιφτέκια θα σας βοηθήσει να φτιάξετε μόνοι σας τέλεια και καλοσχηματισμένα μπιφτέκια με τη γέμιση που θέλετε, χωρίς δυσκολία και χωρίς να βγαίνει η γέμιση απ' έξω.

Σε μόλις 3 βήματα, εύκολα και γρήγορα! Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε τον κιμά, να πατήσετε την ειδική λαβή για να πάρει το σωστό σχήμα, κατόπιν βάζετε τη γέμιση της αρεσκείας σας και τέλος καλύπτετε με τον υπόλοιπο κιμά.

Το τέλειο σκεύος για να αποφύγετε να τρώτε burgers από μαγαζιά έτοιμου φαγητού. Φτιάξτε μπιφτέκια με τον κιμά από τον κρεοπώλη σας. Επιλέξτε τη γέμιση που εσείς θέλετε: τυρί, μανιτάρια, κρεμμύδι, πιπεριές, διάφορες σάλτσες όπως τσίλι και BBQ sauce, ή ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε!

Δε χρειάζεται ρεύμα για να λειτουργήσει, δεν πιάνει πολύ χώρο και πλένεται εύκολα.


Διάμετρος κάθε σκεύους περίπου 7 εκ.

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό