Πλήρη Γυναικολογική Εξέταση από την Γυναικολόγο που Περιλαμβάνει Τεστ Παπ Υγρής Κυτταρολογίας και Υπερηχογραφικό Έλεγχο για την Παρακολούθηση των Φυσιολογικών Μεταβολών του Γυναικείου Γεννητικού Συστήματος, Αλλά & για τη Διάγνωση Μιας Μεγάλης Ποικιλίας από Παθολογικές Καταστάσεις


Τεστ Παπανικολάου (Τεστ Παπ): Σήμερα, κάθε γυναικολογικός έλεγχος περιλαμβάνει το κλασικό τεστ Παπ, και το νεώτερο τεστ Παπ υγρής φάσης (Thin Prep) που είναι πολύ πιο ακριβές από το κλασικό. Η εξέταση βασίζεται στη λήψη κυττάρων με ειδικά βουρτσάκια από την εξωτερική επιφάνεια αλλά και από το εσωτερικό του τραχήλου τα οποία στέλνονται προς εξέταση σε Ιατρό Κυτταρολόγο, προκειμένου να εντοπιστεί εάν υπάρχουν πιθανές αλλαγές στα κύτταρα που δεν οφείλονται σε ορμονικές αλλαγές ή στην ηλικία. Ο στόχος της εξέτασης είναι η έγκαιρη διάγνωση ενδοεπιθηλιακών αλλοιώσεων οι οποίες προηγούνται κατά πολλά χρόνια από την εκδήλωση καρκίνου του τραχήλου. Εκτός από ενδεχόμενη κακοήθεια, μπορούν επίσης να ανιχνευτούν ορισμένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και λοιμώξεις του κόλπου και του τραχήλου.

Η εξέταση είναι απολύτως ανώδυνη και μπορεί να γίνει οποιαδήποτε μέρα του κύκλου, εκτός από τις ημέρες της εμμήνου ρύσεως.  Οι κολπικές πλύσεις και η σεξουαλική επαφή πρέπει να αποφεύγονται μία μέρα πριν καθώς και η χρήση ταμπόν ή κολπικής κρέμας για τουλάχιστον 48 ώρες πριν την εξέταση.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: Δικταίον Ιατρικό Κέντρο
Πόλη: Λευκωσία
Όροι:
Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

 • Η τιμή της προσφορά αυτής ισχύει ΜΟΝΟ με την αγορά κουπονιού από το Skroutz.com.cy
 • Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη,.
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Άτομο.
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 
  1 Πλήρη Γυναικολογική Εξέταση που Περιλαμβάνει Τεστ PAP Υγρής Κυτταρολογίας και Υπερηχογραφικό Έλεγχο για την Παρακολούθηση των Φυσιολογικών Μεταβολών του Γυναικείου Γεννητικού Συστήματος, Αλλά & για τη Διάγνωση Μιας Μεγάλης Ποικιλίας από Παθολογικές Καταστάσεις.
 • Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.
 • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο
   που θα λάβετε δωρεάν με SKROUTZ COUPON SMS. 
 • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε πάνω δεξιά μέσα στο "στις Παραγγελίες μου") επίσης θα λάβετε SKROUTZ COUPON SMS.
 • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.