Σχετικά με εμάς

Το Skroutz.com.cy Deals είναι μια υπηρεσία της P.TH. Upkeep & Net Services Ltd με Αρ Εγγραφής εταιρείας:HE272179. Αριθμός μητρώου στο ΦΠΑ: 10272179S, που εδρεύει στην Λευκωσία , επί της οδού Παντελή Κατελάρη αρ.7, και σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα της «www.skroutz.com.cy».

Τι ακριβώς κάνουμε

Το Skroutz.com.cy Deals είναι μια νέα πλατφόρμα που έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που μέχρι τώρα καταναλώνατε Υπηρεσίες και Προϊόντα.

Στο Skroutz.com.cy θα βρείτε Καθημερινά Νέες Υπηρεσίες και Προϊόντα από τις Καλύτερες Επιχειρήσεις στην Κύπρο. 

Με άλλα λόγια είναι ένας νέος και ενδιαφέρων τρόπος για να ανακαλύπτετε, να βιώνετε και να μοιράζεστε με τους φίλους σας τις πιο cool υπηρεσίες στην πόλη μας, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομείτε χρήματα. Συχνά, δεν αναζητούμε κάτι διαφορετικό, κάτι μοναδικό και διασκεδαστικό για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και μάλιστα στις πιο ασυναγώνιστες τιμές;

Ε, λοιπόν αυτό ακριβώς κάνει το Skroutz Deals για εσάς.

Καλά όλα αυτά, αλλά πώς το κάνετε;

Είναι απλό… χάρη σε εσάς! Κάθε ημέρα καταφέρνουμε και διαπραγματευόμαστε μεγάλες εκπτώσεις με τους προμηθευτές μας, υποσχόμενοι έναν ελάχιστο αριθμό πελατών. Έτσι, εάν αρκετοί άνθρωποι αγοράσουν την προσφορά, τότε όλοι την απολαμβάνουν, στην αντίθετη περίπτωση κανένας δεν χρεώνεται και φυσικά η προσφορά παύει να ισχύει.