Επιλογές:

€5.90 από €11 (Έκπτωση 46%) για Μετατροπή 1 Βιντεοκασέτας VHS, VHSC, H8 ή Mini DV Διάρκειας Μέχρι 1,5 Ώρας σε DVD.
€7.90 από €15 (Έκπτωση 47%) για Μετατροπή 50 Φωτογραφιών Οποιασδήποτε Διάστασης σε Ψηφιακή Μορφή.
€8.90 από €16 (Έκπτωση 44%) για Μετατροπή 1 Βιντεοκασέτας VHS, VHSC, H8 ή Mini DV Διάρκειας 1,5 Έως 3 Ωρών σε DVD.

Οι παλιές φωτογραφίες, όπως και να το κάνουμε έχουν άλλη χάρη, τόσο οι ασπρόμαυρες, όσο και οι έγχρωμες που έχουν φθαρεί μέσα στις ταλαιπωρημένες κορνίζες στο σαλόνι. Στα συρτάρια και τα ντουλάπια σας κάπου έχετε καταχωνιασμένα όλα τα αρνητικά και μερικά φιλμ, που δεν τα πήγατε ποτέ για εμφάνιση. Όσο περνάει ο καιρός, αυτά φθείρονται και καταστρέφονται, με κίνδυνο να χάσετε τις καλύτερες στιγμές της νιότης σας για πάντα. Μαζέψτε αυτά που θέλετε να έχετε σε ψηφιακό αρχείο και περάστε μια βόλτα από το Photo City για να σας τα μετατρέψουν σε ψηφιακές φωτογραφίες.

Λένε ότι η μνήμη σβήνει με τον καιρό, ότι οι αναμνήσεις ξεθωριάζουν σιγά-σιγά και αυτό που μένει είναι μόνο ένα γλυκόπικρο συναίσθημα. Εμείς λέμε ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Γιατί τώρα οι αναμνήσεις σας όχι μόνο δεν ξεθωριάζουν αλλά ζωντανεύουν πιο υπέροχες από ποτέ. Πολύτιμες στιγμές που είχαν αποτυπωθεί σε βιντεοκασέτες ή ακόμα και αγαπημένες ταινίες μπορούν τώρα να ξαναζωντανέψουν με ποιότητα ήχου και εικόνας DVD.

Μια προσφορά ιδανική για όσους και όσες θέλουν να κουβαλάνε τις μνήμες τους στο χρόνο, χωρίς να φοβούνται ότι θα απομονωθούν μέσα σε μια ταινία και δεν θα τις ξαναδούν ποτέ. Μετατρέψτε τώρα τις παλίες βιντεοκασέτες και τα mini DV σας σε DVD στο Photo City. Με πολύ χαμηλή χρέωση και άριστη δουλειά γιατι σέβονται τις ανάγκες σας.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: PHOTO CITY
Πόλη: Λευκωσία
Όροι: