Η Μέθοδος Pronokal

Η μέθοδος Pronokal είναι μία κορυφαία μέθοδος για χάσιμο βάρους την οποία έχουν εμπιστευτεί 400.000 άτομα και έχουν χρησιμοποιήσει 4000 γιατροί παγκόσμια. Περιλαμβάνει κετονική διατροφή, και γίνεται σε τρία στάδια, πάντα με παρακολούθηση από γιατρό και διατροφολόγο και ψυχολογική υποστήριξη.

Στην ειδική δίαιτα πρωτεϊνών Pronokal κάτω από συνεχή ιατρική παρακολούθηση ο οργανισμός περνά σε "κέτωση": μεταβολική κατάσταση στην οποία το σώμα διασπά το λίπος για ενέργεια. Το άτομο δεν νιώθει πείνα ενώ ο οργανισμός του είναι διατροφικά πλήρης. Τα τρόφιμα Pronokal περιέχουν 15g υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνη εξασφαλίζοντας έτσι τη διατήρηση της μυϊκής μάζας κατά τη διάρκεια της γρήγορης απώλειας βάρους. Η απώλεια βάρους είναι σημαντικά μεγαλύτερη σε σχέση με τις συνηθισμένες δίαιτες χαμηλών θερμιδών.

Το πρόγραμμα συμμορφώνεται με τα 4 ειδικά χαρακτηριστικά που έχουν ορίσει η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και η Διεθνής Ομοσπονδία Διαβήτη:

- Ιατρική παρακολούθηση
- Διατροφική εκπαίδευση
- Αύξηση επιπέδου σωματικής δραστηριότητας
- Ψυχολογική υποστήριξη 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει στάδια τα οποία από την αρχή μέχρι το τέλος επιβλέπονται από γιατρό ενώ μία ομάδα αποτελούμενη από διατροφολόγους, σύμβουλο ψυχικής υγείας και προσωπικό γυμναστή προσφέρει απεριόριστη στήριξη:

Το στάδιο 1 (ενεργό) είναι μία δίαιτα πρωτεϊνών αποτελούμενη κυρίως από τρόφιμα επιλεγμένα από την Pronokal, χορταρικά, κρέας, ψάρι, αυγά και άλλα επιτρεπόμενα φαγητά. Σ' αυτό το στάδιο το σώμα διασπά το λίπος για ενέργεια, διαδικασία που ονομάζεται "κέτωση" στη διάρκεια της οποίας επιτυγχάνεται γρήγορη απώλεια βάρους. Το άτομο δεν νιώθει πείνα ενώ ο οργανισμός του είναι διατροφικά πλήρης.

Το στάδιο 2 (επανεκπαίδευση στη διατροφή) στο οποία σταδιακά το άτομο αρχίζει να τρώει ξανά φαγητά και από άλλες ομάδες τροφών, είναι το σημαντικότερο. Χωρίς αυτό είναι πιθανή η επαναπρόσληψη του βάρους που χάθηκε. Το άτομο έχει αρκετό χρόνο να αλλάξει τις διατροφικές του συνήθειες ώστε να αποκτήσει μία υγιή πια σχέση με το φαγητό.

Το στάδιο 3 (διατήρηση) επικεντρώνεται στη διατήρηση του νέου βάρους με τη βοήθεια και τη στήριξη των διατροφολόγων της Pronokal έτσι ώστε να νικήσεις μία για πάντα τη μάχη με το περιττό βάρος.

Το "προιόν" μας είναι η ομάδα μας: ο γιατρός, ο διατροφολόγος, ο σύμβουλος ψυχικής υγείας, ο προσωπικός γυμναστής και φυσικά ... ΕΣΥ. Επαγγελματίες συνεργάζονται για να σε βοηθήσουν να χάσεις μόνιμα το περιττό βάρος.

Τα τρόφιμα Pronokal παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο κυρίως στα πρώτα στάδια του προγράμματος. Περιέχουν 15g υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνη εξασφαλίζοντας έτσι τη διατήρηση της μυϊκής μάζας κατά τη διάρκεια της γρήγορης απώλειας βάρους. Τα τρόφιμα Pronokal περιλαμβάνουν πολλά είδη τροφίμων (σούπες, πουτίγκες, κρέπες, ομελέτες, κοτομπουκιές, ποτά κτλ). Όλα εύκολα στην παρασκευή τους και πάνω από όλα νόστιμα. Οι διατροφολόγοι μας σου δίνουν συμβουλές για συνταγές με τα τρόφιμα και λαχανικά Pronokal στην αρχή της ειδικής δίαιτας και κατά τη διάρκεια της. Σταδιακά προχωρώντας στο πρόγραμμα τα τρόφιμα Pronokal θα αντικαθίστανται με άλλα είδη τροφών.

 

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: Cyfeed Biofeedback Center
Πόλη: Λευκωσία
Όροι:

Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.


 • Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 επίσκεψη για χάσιμο βάρους κάτω από ιατρική επίβλεψη με τη μέθοδο Pronokal.
 • Η προσφορά είναι για την 1η επίσκεψη και περιλαμβάνει: 1)  Ηλεκτροσωματογράφημα και έλεγχος τροφικής δυσανεξίας 2) Έλεγχος από Ιατρό, 3) Λιπομέτρηση και ανάλυση της σύστασης του σώματος 4) Μέτρηση Βάρους 5) επεξήγηση της μεθόδου Pronokal.
 • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο της επιχείρησης. Το τηλέφωνο θα το λάβετε αφού κάνετε την αγορά 
 • Η προσφορά είναι για την 1η επίσκεψη και περιλαμβάνει: 1)  Ηλεκτροσωματογράφημα και έλεγχος τροφικής δυσανεξίας 2) Έλεγχος από Ιατρό, 3) Λιπομέτρηση και ανάλυση της σύστασης του σώματος 4) Μέτρηση Βάρους 5) επεξήγηση της μεθόδου Pronokal.
 • To ραντεβού μπορεί να γίνει στα ακόλουθα σημεία κατόπιν συνεννόησης:
 • Λευκωσία: Δικταίον Ιατρικό Κέντρο Λεωφ. Στροβόλου 290, Diamond Court 2oς Όροφος
  Λεμεσός: Αγίας Ζώνης 12, 2ος Όροφος
  Λάρνακα: Συνέσειον Ιατρικό Μέγαρο, Ραφαήλ Σάντη 15
 • Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00 - 19:30
 • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.