Στυλό Ανίχνευσης Πλαστών Χαρτονομισμάτων

SKU
4378
  5,90 €
Αποστολή σε CYΥπολόγισε
 
Συνεργάτης
Ant Gadgets

9 Δανιηλ Στροβολος 2045

andros4cyprus@yahoo.com

Ρώτησε μας στο Facebook

Περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων κουπονιών για την προσφορά αυτή.

Μαρκαδόρος - στυλό ελεγκτής πλαστών χαρτονομισμάτων.

Αυτός ο μαρκαδόρος - στυλό ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων θα δώσει λύση σε επαγγελματίες και ιδιώτες!
 
Ο μαρκαδόρος - στυλό για πλαστά χαρτονομίσματα, είναι ένα μικρό θαύμα της σύγχρονης τεχνολογίας, ήλθε να προστατεύσει τον ιδιώτη και τον επαγγελματία, για να μην πέσει θύμα εξαπάτησης και μπλέξει αθελά του σε περιπέτειες, διότι η κατοχή πλαστών χαρτονομισμάτων είναι ποινικό αδίκημα!
 
Έχετε μια δεσμίδα με χαρτονομίσματα και θέλετε να γνωρίζετε εάν κάποιο είναι πλαστό; Ανοίξτε την δεσμίδα σαν βεντάλια τραβήξτε μία γραμμή με τον μαρκαδόρο - στυλό ανιχνευτή πλαστών χαρτονομισμάτων, εάν κάποιο είναι πλαστό η γραφή - γραμμή του μαρκαδόρου θα παραμείνει μαύρη στα γνήσια εξαφανίζεται!
 
Ο μαρκαδόρος - στυλό ανιχνευτής για πλαστά χαρτονομίσματα θα σας προστατεύσει διπλά: 
 
Πρώτον δεν θα δεχθείτε πλαστά χαρτονομίσματα, ο μόνος τρόπος να προστατεύσεις τον εαυτό και επιχείρησή σου είναι να εντοπίσεις το πλαστό πριν το δεχτείς! Μετά είναι αργά!
Με μία μόνο κίνηση σου επιτρέπει άμεσα να ανιχνεύσεις τυχόν πλαστά χαρτονομίσματα σε μία ολόκληρη δεσμίδα! 
 
Δεύτερον θα αποφύγετε ποινικές συνέπειες απο επαναδιακίνησή τους, που θα κάνετε από άγνοια σας (η διακίνηση πλαστών χαρτονομισμάτων είναι κακούργημα)!   
 
Σκεφτείτε σε τί περιπέτειες μπορεί να εμπλακείτε, αυτό το στυλό για έλεγχο πλαστών χαρτονομισμάτων θα σας απαλλάξει από το να προσπαθείτε να πείσετε την αστυνομία - εισαγγελέα - ανακριτή ότι δεν γνωρίζατε την πλαστότητα, και ότι δεν θυμάστε ποιός σας το έδωσε !
Εύκολη χρήση - άμεση αξιολόγηση - 100% αξιοιπιστία.
Αυτό το στυλό ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων είναι ιδανικό για ιδιώτες, επαγγελματίες, ταμίες, εισπράκτορες, πωλητές κ.λ.π.
 
Η χρήση του είναι πάρα πολύ απλή, τραβάμε μία γραμμή στο χαρτονόμισμα εάν είναι πλαστό το μελάνι γίνεται μαύρο, εάν είναι αυθεντικό τότε το μελάνι εξαφανίζεται.
 
Τώρα μπορείς να ελέγξεις μία δεσμίδα με μόνο μία κίνηση άνοιξέ την σαν τράπουλα και τράβηξε μια γραμμή, όποιο μαυρίσει είναι πλαστό !
Ασφαλές στην χρήση ,αποτελεσματικότητα 100%.
Χωράει στην τσέπη, μέγεθος μαρκαδόρου 15 εκατοστά.
Προσιτό (το φθηνότερο της αγοράς σε σχέση με την διάρκεια ζωής του)  μπορείς να ελέγξεις μέχρι και 200.000 χαρτονομίσματα.
 
Πρωτότυπο Πορτοφόλι με Σχέδιο Χαρτονόμισμα των 500/200/100 ευρώ
 
Ένα πορτοφόλι που σίγουρα προκαλεί τα βλέμματα των γύρω σας! Διαθέτει θέσεις για τα χαρτονομίσματα και τις κάρτες σας. Ένα πορτοφόλι που αποτελεί ιδανική πρόταση για δώρο, καθώς έχει όμορφο σχεδιασμό και είναι εργονομικό. 
 
Πορτοφόλι με σχέδιο χαρτονόμισμα των 200/100 ευρώ.
 
Το βίντεο και φωτογραφίες της προσφοράς είναι ενδεικτικά για τη λειτουργία του προϊόντος και ίσως το προϊόν να διαφέρει.
Περισσότερες Πληροφορίες
PartnerAnt Gadgets
0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό