Ισχύει για παραλαβή από τα καταστήματα αιθέριο Bio Stores

Κολλαγόνο - Υαλουρονικό - Βιταμίνη C σε 1 συμπλήρωμα διατροφής, Beauty Potion 500ml 


- 10.000 mg υδρολυμένο κολλαγόνο

- 100mg Υαλουρονικού Οξέος
- 75mg Βιταμίνη CΤΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ

Χωρίς κολλαγόνο, το σώμα μας στην κυριολεξία θα κατέρρεε. Η λέξη «κολλαγόνο» είναι λατινική και σημαίνει συνεκτική κόλλα, και αυτή ακριβώς είναι η λειτουργία του. Οι ίνες κολλαγόνου παρέχουν ανθεκτικότητα και δύναμη, και εντοπίζονται σε πολλά σημεία του σώματος. Οι ίνες κολλαγόνου συνδέουν, χαρίζουν δύναμη και ανθεκτικότητα στον συνδετικό ιστό του σώματός μας. Τα κόκαλα, οι τένοντες, οι αρθρώσεις, οι μύες, τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και διάφορα όργανα περιέχουν κολλαγόνο. Το ίδιο και το δέρμα μας.

ΤΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΕΪΝΗ 

Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη, και σχεδόν το 30% της συνολικής πρωτεΐνης του σώματος αποτελείται από κολλαγόνο. Οι ίνες κολλαγόνου σχηματίζουν μαζί έναν ιστό που με τη σειρά του δημιουργεί έναν δυνατό και ακόμη πιο μεγάλο και υποστηρικτικό ιστό. Υπάρχουν διάφοροι τύποι κολλαγόνου, και γι' αυτό τα συμπληρώματα διατροφής με κολλαγόνο που είναι π.χ. καλά για τις αρθρώσεις ίσως δεν έχουν τόσο καλό αποτέλεσμα στο δέρμα.

ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΛΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ

Το κολλαγόνο στο δέρμα δημιουργείται στο εσωτερικό στρώμα του δέρματος, το χόριο. Εκεί συνεργάζεται με την ελαστίνη για να δημιουργήσει μια ισχυρή και ελαστική δομή δέρματος. Το κολλαγόνο είναι αυτό που βοηθά το δέρμα να μένει νεανικό και απαλό. Στην ηλικία των 25 ετών, το δέρμα αποτελείται από περίπου 75% κολλαγόνο, αλλά αυτό μειώνεται γρήγορα με την ηλικία. Μετά την κλιμακτήριο η ποσότητα κολλαγόνου μειώνεται μέχρι και κατά το ένα τρίτο μέσα σε μια δεκαετία. Η απερίσκεπτη ηλιοθεραπεία βλάπτει κι αυτή τον συνδετικό ιστό, καθώς οδηγεί σε υψηλή συγκέντρωση ελεύθερων ριζών. Ένα σίγουρο σημάδι ότι το κολλαγόνο μειώνεται, είναι ότι το δέρμα γίνεται λεπτότερο και αρχίζουν να εμφανίζονται γραμμές, ρυτίδες και αυλακιές. Αργότερα, μπορεί να εμφανιστούν και κόκκινες ή καφέ κηλίδες, και το δέρμα χάνει επίσης όλο και περισσότερη από την ελαστικότητά του, και γίνεται όλο και χαλαρότερο στο πρόσωπο και στο σώμα.


ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ        

 

Το σώμα μας παράγει και μόνο του κολλαγόνο, αλλά με την ηλικία, η αποσύνθεση είναι μεγαλύτερη από τη νέα δημιουργία. Για να μπορεί το σώμα να απορροφήσει κολλαγόνο από τα συμπληρώματα διατροφής, το κολλαγόνο πρέπει να είναι χαμηλού μοριακού βάρους, διαχωρισμένο σε επαρκώς μικρά τμήματα. Τότε απορροφάται εύκολα από το σώμα και βοηθά να δημιουργηθεί νέο κολλαγόνο στο δέρμα.

Το Beauty Potion μπορεί να ενισχύσει το δέρμα μας δημιουργώντας και επιδιορθώνοντάς το από μέσα. Η τακτική χρήση του Beauty Potion μπορεί να αυξήσει την ελαστικότητα και την υγρασία του δέρματος, ενώ οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές γίνονται λιγότερο εμφανείς.

Το Beauty Potion είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που αποτελείται από 100% κολλαγόνο χαμηλού μοριακού βάρους, καθώς και βιταμίνες. Το κολλαγόνο είναι αυτό που βοηθά το δέρμα σας να μένει νεανικό και απαλό. Στην ηλικία των 25 ετών, το δέρμα αποτελείται από περίπου 75% κολλαγόνο, αλλά η ποσότητα αυτή μειώνεται γρήγορα με την ηλικία.

Η πρωτεΐνη κολλαγόνου στο Beauty Potion είναι υδρολυμένη, δηλαδή χωρισμένη σε μικρότερα τμήματα που χάρη σε μια ειδική σύνθεση απορροφούνται εύκολα από το σώμα και τίθενται στη διάθεσή του. Αυτή η ειδική μορφή κολλαγόνου απορροφάται πολύ αποτελεσματικά από το ανθρώπινο σώμα, σε αντίθεση με το κολλαγόνο που δεν έχει υποβληθεί σε επεξεργασία. Οι βιταμίνες προστίθενται για την αντιοξειδωτική δράση τους, καθώς και για να ενισχύσουν την απορρόφηση του κολλαγόνου.Το Beauty Potion είναι μια μοναδική φόρμουλα υδρολυμένου κολλαγόνου όπου το 95% απορροφάται από το σώμα εντός των πρώτων 12 ωρών.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: Etherio Bio Stores
Όροι:

Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

  • Η τιμή της προσφορά αυτής ισχύει ΜΟΝΟ με την αγορά κουπονιού από το Skroutz.com.cy
  • Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Κολλαγόνο - Υαλουρονικό - Βιταμίνη C σε 1 συμπλήρωμα διατροφής, Beauty Potion 500ml 
  • Απαιτείται τηλεφωνική διευθέτηση της παραγγελίας σας στο τηλέφωνο της επιχείρησης που θα λάβετε δωρεάν με SKROUTZ COUPON SMS.
  • Η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ για παραλαβή από τα καταστήματα στην Λευκωσία:
  • https://www.etherio.org/find-us
  • Δυνατότητα αποστολής με επιπλεόν χρέωση, για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα καταστήματα.
  • Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.
  • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε πάνω δεξιά μέσα στο "Οι Παραγγελίες μου") επίσης θα λάβετε SKROUTZ COUPON SMS.
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.