Συσκευή Αερισμού Κρασιού.Κομψό Δώρο για τους Γνώστες του Κρασιού

SKU
2685
Ειδική Τιμή 3,90 € Κανονική τιμή 10,00 €
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων κουπονιών για την προσφορά αυτή.

Όταν ανοίγετε ένα ωραίο μπουκάλι κρασί, θέλετε πραγματικά να απολαύσετε τις λεπτές γεύσεις. Φυσικά, ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με αερισμό του κρασιού.Ο κλασικός τρόπος για να οξυγονωθεί το κρασί είναι η χρήση της καράφας. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η μέθοδος  μπορεί να πάρει και ώρες (για πολύ παλιά κρασιά). Ακόμα κι αν το κρασί που θέλετε να καταναλώσετε δεν πολύ στιβαρό ή οι τανίνες δεν είναι πολύ σφιχτές, ο αερισμός θα μπορούσε να αναδείξει μερικές από τις πιο λεπτές γεύσεις που ποτέ δεν θα πάρετε διαφορετικά.

Δεν κάθεται πάνω από το ποτήρι σας, όπως άλλα συστήματα αερισμού κρασιού. Με άλλα συστήματα αερισμού θα πρέπει κανείς να χρησιμοποιεί και τα δύο χέρια και να είναι πολύ καλός στο να σερβίρει έτσι ώστε να μην στάζει τίποτα. Υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί ένα ωραίο τραπεζομάντιλο ή μια απροστάτευτη επιφάνεια.

Αυτό το σύστημα αερισμού κάθεται κατ’ευθείαν πάνω στο μπουκάλι σας και μπορείτε εύκολα να σερβίρετε. Ο αερισμός αυτής της συσκευής είναι ίσος με 30 λεπτά σε παραδοσιακή καράφα.

Μεταφέρεται εύκολα. Μπορείτε να το πάρετε μαζί σας όταν πηγαίνετε σε ένα εστιατόριο. Δεν έχετε πάντα την πολυτέλεια να απολαμβάνετε ένα σωστά αερισμένο ποτήρι κρασί όταν είστε έξω. Εάν πρόκειται να παραγγείλετε ένα πολύ καλό κρασί όταν τρώτε έξω, τότε σίγουρα θα θέλετε και να το απολαύσετε όσο περισσότερο γίνεται.

Ένα κομψό δώρο για τους γνώστες του κρασιού και για αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν τις πολυδιάστατες γεύσεις των κρασιών καλύτερα.

 
0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό