Φωτάκι Τουαλέτας-Λεκάνης με Αισθητήρα Κίνησης

SKU
3380
  7,90 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

1 Φωτάκι Τουαλέτας-Λεκάνης με Αισθητήρα Κίνησης.

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΜπορεί να είναι το μοναδικό μέρος όπου κι ο βασιλιάς πάει μόνος του, ακόμα όμως κι αυτός το θέλει το φωτάκι του.

Είναι πραγματικά εκνευριστικό να θέλεις να πας το βράδυ στη τουαλέτα και να τυφλώνεσαι από τα φώτα του μπάνιου, ενώ ακόμα βρίσκεσαι σε κατάσταση ύπνου. Ο ύπνος μετά μοιάζει με μακρινή απόλαυση που χάθηκε την ώρα που τα μάτια μας αντίκρισαν και τυφλώθηκαν από όλο αυτό το φως. Δεν θα ήταν πολύ ανακουφιστικό να υπήρχε η κατάλληλη ποσότητα φωτός, στο κατάλληλο σημείο έτσι ώστε και να μη ξυπνάμε τελείως από το δυνατό φως αλλά και να κάνουμε τη δουλειά μας;

Ευτυχώς αυτό είναι εφικτό όσο απαιτητικό και αν ακούγεται! Το πρωτοποριακό φωτάκι τουαλέτας ήρθε για να μας σώσει. Τοποθετώντας το εσωτερικά στο καπάκι της λεκάνης, θα δώσει τη λύση. Σε κάθε σας επίσκεψη στη σκοτεινή τουαλέτα, ο αισθητήρας κίνησης που διαθέτει, του δίνει το ερέθισμα να ανάψει. Ένα διακριτικό φως θα λάμψει για καθοδήγηση ενώ κατά την αποχώρηση, θα σβήσει αυτόματα. Η τεχνολογία του είναι τόσο εξελιγμένη που αντιλαμβάνεται ακόμη και εάν το κάθισμα είναι ανεβασμένο ή όχι. Εάν η ένδειξη του είναι κόκκινο φως τότε το κάθισμα είναι ανεβασμένο, εάν είναι πράσινο τότε το κάθισμα είναι κατεβασμένο.


Χαρακτηριστικά:

- Αισθητήρας κίνησης
- Πράσινο & κόκκινο φως
- Μέγεθος: 7.5 x 9 x 2.5εκ
- Λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑ (δεν εμπεριέχονται στη συσκευασία)
- Στη συσκευασία εμπεριέχεται κολλητικό υλικό για εύκολη τοποθέτηση, δίχως να αφήνει σημάδια όταν αυτό ξεκολληθεί.

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό