20€ από 40€ για 1 Μηνιαία Συνδρομή για Μαθήματα Γιόγκα για 4 Μαθήματα, 1 Ώρας το Kαθένα.


Yoga Europe School – Nicosia – Limassol – Cyprus – Yoga Classes

Η Ευρωπαική Σχολή Γιόγκας είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που παρέχει υπηρεσίες γιόγκα, όπως εκπαίδευση δασκάλων γιόγκας, workshops, healthy holidays, ομαδικά μαθήματα σε τάξεις, ιδιαίτερα μαθήματα κλπ, στην Ευρώπη.

 Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Γιόγκα δημιουργήθηκε για να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες γιόγκα στην Ευρώπη και πέραν αυτής . Οι εμπνευστές και δημιουργοί της Ακαδημίας Γιόγκα είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι που θέλουν να μοιραστούν τα οφέλη της γιόγκα με άλλους συνανθρώπους και να τους βοηθήσουν να γίνουν πιο υγιείς , όχι μόνο σωματικά αλλά και νοητικά.
 
Το Yoga Europe School έχει ανοίξει τις πόρτες του για τον κόσμο , ανεξάρτητα από την ηλικία , την καταγωγή , τη θρησκεία , την κοινωνική και πολιτική κατάσταση . Προσφέρουμε εξατομικευμένα μαθήματα για αρχάριους και προχωρημένους μαθητές της γιόγκα , καθώς σεμινάρια εκπαίδευσης δασκάλων Γιόγκα, πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Γιόγκα. (World Yoga Alliance)
Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Γιόγκα είναι ο αντιπρόσωπος για την Ευρώπη του World Yoga Alliance.
 
- “Νους υγιής εν σώματι υγιές” έλεγαν οι Αρχαίοι Έλληνες.
Αυτός είναι ο ακρογωνιαίος λίθος και ο πρωταρχικός στόχος της διδασκαλίας της γιόγκα και δεν έχει σε τίποτε να κάνει με κάποιο θρησκευτικό σύστημα, αλλά είναι μια επιστημονική μέθοδος εκγύμνασης του σώματος και κατ’ επέκταση του νου και του πνεύματος.
 
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής με το άγχος, η κακή διατροφή, το κάπνισμα, κλπ., μας οδηγούν σε σωματικές και ψυχικές διαταραχές.
Οι σωματικές ασκήσεις της γιόγκα σε συνδυασμό με ασκήσεις αναπνοής, είναι η λύση για την υγεία και την ευεξία του σώματος και του πνεύματος.
 
- Η Γιόγκα, είναι ίσως το παλαιότερο επιστημονικό σύστημα επιστήμης του σώματος και της ζωής γενικότερα,
και μπορεί να μας διδάξει πως να φέρουμε το στρες υπό έλεγχο, όχι μόνοσε φυσικό επίπεδο, αλλά και σε νοητικό επίπεδο. Ο καθένας μπορεί να πρακτική στη γιόγκα, ανεξαρτήτου ηλικίας , φυσικής κατάστασης, θρησκείας, κοινωνικών-πολιτικών πεποιθήσεων κλπ.
 
Νέοι ή ηλικιωμένοι, ασθενείς ή υγιείς ,-όλοι μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν την Γιόγκα.
Η γιόγκα δεν είναι μια θεωρία, αλλά ένας πρακτικός τρόπος ζωής .
-Σαν τρόπος σωματικής άσκησης, η Γιόγκα είναι απαράμιλλη. Είναι πιο αποτελεσματική από κάθε άλλο σύστημα για χάσιμο βάρους, ρύθμισης του μεταβολισμού, σύσφιξη, μυϊκή ενδυνάμωση, τη βελτίωση της ευλυγισίας, της αντοχής και της σωματικής στάσης.
 
Είναι όμως και μια μέθοδος πρόληψης και αυτοίασης. Ρυθμίζει το Νευρικό και το Ορμονικό σύστημα, τονώνει την κυκλοφορία, την άμυνα και την αναρρωτική ικανότητα, αυξάνει την ενέργεια, τη ζωτικότητα, την ευεξία και τη δημιουργικότητα, κρατά τον οργανισμό γερό, νεανικό και ακμαίο, χαρίζει χαρούμενη, ανάλαφρη, θετική ψυχική διάθεση, αναπτύσσει την ευφυΐα, την αντίληψη, τη μνήμη και τη λογική.
 
Αν θεωρείτε υπερβολικά τα παραπάνω είναι γιατί μάλλον δεν είχατε τη δυνατότητα μέχρι σήμερα να έρθετε σε επαφή με επαγγελματίες που γνωρίζουν σε βάθος τις ιδιαιτερότητες, τα μυστικά και τις τεχνικές της γιόγκα.
Στο εξειδικευμένο Yoga Europe School οι δάσκαλοι είναι από τους πιο ενημερωμένους που έχουμε συναντήσει και φροντίζουν ώστε η δομή και το στυλ κάθε μαθήματος να απαντά στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

 

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: YOGA EUROPE SCHOOL
Πόλη: Λευκωσία
Όροι:
Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

 • Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
 • Η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ για νέους πελάτες.
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Μηνιαία Συνδρομή για Μαθήματα Γιόγκα για 4 Μαθήματα, 1 Ώρας το Kαθένα.
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει μόνο για τα απογευματινά μαθήματα: 
  Δευτέρα: Hatha Yoga  with Diana 18.30
  Τετάρτη: Hatha Yoga with Marina 15.30
  Τετάρτη: Hatha Yoga with Andreas 18.30
  Πέμπτη: Hatha Yoga with Dimitris 17.30
  Πέμπτη: Hatha Yoga with Marina 20.00
 • Δεν ισχύει για άτομα με προβλήματα υγείας σοβαρής μορφής καθώς και για εγκύους και παιδιά κάτω των 12 ετών.
 • Μόνο 10 άτομα σε κάθε τάξη.
 • Προσωπική εξατομικευμένη διάγνωση και προσοχή.
 • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο της επιχείρησης. Το τηλέφωνο θα το λάβετε αφού κάνετε την αγορά 
 • Το κέντρο Γιόγκας είναι κλειστό τις  επίσημες αργίες.
 • Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.
 • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.