ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙO STAINLESS STEEL

SKU
10970
  29,00 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙO STAINLESS STEEL

Το συγκεκριμένο γραμματοκιβώτιο διαθέτει ένα μοναδικό πλεονέκτημα που το ξεχωρίζει από άλλα παρόμοια προϊόντα στην αγορά. Αυτό το πλεονέκτημα είναι ότι κατασκευάζεται από ανοξείδωτο χάλυβα (stainless steel), κάτι που το καθιστά ανθεκτικό στον χρόνο χωρίς την ανάγκη για συντήρηση ή βάψιμο. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχήσετε για τον συντηρητικό χάρτη, τον χρόνο ή τα έξοδα που συνήθως απαιτούνται για τη συντήρηση και τον ενδεχόμενο αντικαταστατικό χαρακτήρα του γραμματοκιβωτίου σας. Αυτό το προϊόν προσφέρει μια αξιόπιστη και μακροχρόνια λύση για την ασφαλή αποθήκευση των αντικειμένων σας, χωρίς τον ανασφάλιστο κίνδυνο της φθοράς ή της διάβρωσης.

Ανθεκτικό γραμματοκιβώτιο από χάλυβα. Αυτό το γραμματοκιβώτιο κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας υλικά και προορίζεται για την ασφαλή αποθήκευση εγγράφων και άλλων σημαντικών αντικειμένων.

Διαθέτει ασφαλιστικό μηχανισμό για προστασία από την ανεπιθύμητη πρόσβαση και είναι μια αξιόπιστη επιλογή για την προστασία των προσωπικών σας αξιών και εγγράφων.

 

  • Διαστάσεις: Y30cm Π21cm Β6cm  
  • Πάχος: 0.58μμ 
0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό