Τραπέζι Ping Pong για εσωτερική χρήση FAS 6PIN0101 / 1163044

SKU
11318
  548,99 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Τραπέζι Ping Pong για εσωτερική χρήση FAS 6PIN0101 / 1163044

Με παράδοση και εγκατάσταση


Αυτό το τραπέζι πινγκ πονγκ είναι ιδανικό για χρήση σε κλειστούς χώρους, με τις εξής ρυθμίσεις:
Συνιστάται για τον ελεύθερο χρόνο σας και για την αναψυχή σας. ιδανικό και για ατομική εκπαίδευση, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αναπαραγωγή θέσεων, με το μισό τραπέζι να σηκωθεί.
Αυτό είναι ένα ισχυρό τραπέζι επειδή έχει ένα πλαίσιο που γίνεται σε σωληνωτό μέταλλο 25mm, τοποθετημένο κάτω από την επιφάνεια του παιχνιδιού. Επίσης η επιφάνεια είναι ισχυρή καθώς είναι πάχους 19mm, είναι κατασκευασμένη σε χρώμα πράσινο. 

 

Περιγραφή:


Διαθέτει τέσσερις τροχούς 125mm, εκ των οποίων δύο είναι κινητά για να επιτρέπουν την μετακίνηση του τραπεζιού, επίσης σε ανώμαλο πάτωμα.Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην ασφάλεια. το τραπέζι έχει στην πραγματικότητα ένα απλό και αυτόματο σύστημα κλεισίματος το οποίο με ένα απλό κλικ κλείνει σταθερά το τραπέζι με ασφάλεια και συμπαγές, αυτό το σύστημα εμποδίζει την πτώση του όταν είναι κλειστός ή μισονοικτός. επίσης μια μπάρα ασφαλείας, εμποδίζει οποιονδήποτε, ειδικά παιδιά, να κλίνει ή να αναρριχηθεί μεταξύ των δύο επιφανειών παιχνιδιού. Το δίχτυ και τα μέρη του μπορούν να παραμείνουν στη θέση τους όταν ο πίνακας βρίσκεται σε αναπαραγωγή ή όταν ο πίνακας είναι κλειστός, συμβάλλοντας στη σταθερότητα του πίνακα.
Παρέχεται επίσης με μια βολική τσάντα για ρακέτες και μπάλες (τέσσερις μπάλες και δύο ρακέτες) τοποθετημένες στα δύο άκρα.


• Μέτρα συσκευασίας: 275x153x76cm
• Κατάλληλο για εσωτερική χρήση μόνο
• Αυτός ο πίνακας συμμορφώνεται με τα ακόλουθα πρότυπα: EN NORM 14468-1
• Πάνω από χαλύβδινη πλάκα 19 mm. Μεταλλικό πλαίσιο mm 36
• Πλαίσιο στήριξης 25 mm, με επικάλυψη σε σκόνη.
• Σύστημα αγκίστρου ασφάλισης. Γρήγορη και απλή στενή εφαρμογή για εύκολη αποθήκευση χώρου. Αναπαραγωγή για σόλο παιχνίδι ή πρακτική
• 4 διπλοί τροχοί Ø 125 mm, 2 x 360 μοίρες περιστροφή
• Βάση και θήκη σφαιρών και στις δύο πλευρές.

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό