Πρόλαβε το! Περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων κουπονιών για την προσφορά αυτή!
 
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:
 
€6.90 για 1 Εντομοαπωθητική Ηλεκτρική Συσκευή με Τεχνολογία Υπερήχων & Φωτάκι Νυκτός. 
€11.90 για 2 Εντομοαπωθητικές Ηλεκτρικές Συσκευές με Τεχνολογία Υπερήχων & Φωτάκι Νυκτός.
 
Εντομοαπωθητική Ηλεκτρική Συσκευή με Τεχνολογία Υπερήχων & Φωτάκι Νυκτός
 
Διώξτε ανεπιθύμητα έντομα και τρωκτικά από το σπίτι με τον πιο ασφαλή τρόπο!
 
Μπορεί το καλοκαίρι να μην έχει έρθει ακόμα, αλλά θα έχετε παρατηρήσει ότι τα κουνούπια ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους και μάλιστα με πολλή όρεξη. Για να απαλλαγείτε και τώρα, αλλά και το καλοκαίρι που γίνεστε για κάποιο λόγο πόλος έλξης, αρκεί να εφοδιαστείτε με τις εντομοαπωθητικές συσκευές που λειτουργούν με υπερήχους.
 
Τα κουνούπια είναι ευαίσθητα στους υπερήχους, και για την ακρίβεια, είναι ο χειρότερος εχθρός τους, αφού τα ζαλίζει με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τσιμπήσουν ή να πετάξουν. Τελικά, αγανακτούν και απομακρύνονται από την περιοχή εμβέλειας της συσκευής και φυσικά από κοντά σας.
 
Οι υπέρηχοι, δεν γίνονται αντιληπτοί από το ανθρώπινο αυτί (συχνότητα 20-65 ΚHz), οπότε για εσάς η λειτουργία της συσκευής είναι εντελώς αθόρυβη.
 
Το ηλεκτρικό εντομοαπωθητικό λειτουργεί χωρίς χημικές ουσίες, και δεν παράγει καπνό και οσμές γι' αυτό και είναι κατάλληλο για το σπίτι και το γραφείο, αλλά και για ξενοδοχεία, εστιατόρια, και άλλους χώρους. 
 
Η λειτουργία της εντομοαπωθητικής συσκευής είναι πολύ απλή. Απλά την τοποθετείτε στην πρίζα και την αφήνετε να κάνει την ενοχλητική για τα κουνούπια και ανακουφιστική για εσάς, δουλειά της.
 
Οδηγίες Χρήσης:
 
Απλά συνδέστε τη συσκευή σε μία πρίζα. Η συσκευή θα αρχίσει να εκπέμπει υπέρηχους. Για καλύτερη απόδοση, τοποθετήστε τη συσκευή μακριά από άλλες πηγές ήχου. 
 
Προδιαγραφές:
 
  • Εύρος κάλυψης: 80-120τμ.
  • Συχνότητα εξόδου: 22-65 kHz
  • Πηγή ισχύος: AC 90V-250V, 50-60Hz
  • Βύσμα: 3 pin UK plug
  • Ισχύς: 5-6W
  • Βάρος προϊόντος: 47 g
  • Μέγεθος του προϊόντος (Μ x Π x Υ): 8.5 x 6.5 x 5,5 εκ.
  • Το βίντεο και φωτογραφίες της προσφοράς είναι ενδεικτικά για τη λειτουργία του προϊόντος και ίσως το προϊόν να διαφέρει.

- Αν έχετε επιλέξει Αποστολή στο χώρο σας θα γίνει την επόμενη εργάσιμη ημέρα (εκτός αν αναγράφετε κάτι διαφορετικό στην ενότητα λεπτομέρειες) μετά την αγορά σας με ACS Courier

- Η αποστολή παραγγελίας σε δυσπρόσιτη περιοχή θα γίνεται στο κοντινότερο ACS Courier κατάστημα.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό