Τι θα επωφεληθείς


Οικολογικός Καθαρισμός 1 Αυτοκινήτου με όζον ΤΩΡΑ 28 € από 50 €
Σκοτώνει 99.99% των βακτηριδίων και ιών!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.ecocarcleancy.comΟλοκληρωμένος βιολογικός καθαρισμός με Όζον
σε όλο το εσωτερικό του αυτοκινήτου

Το σύστημα βιολογικού καθαρισμού με Όζον είναι σε θέση να εξαφανίζει από την καμπίνα του αυτοκινήτου ξένα σώματα, μικροοργανισμούς, βακτήρια, μύκητες, δυσάρεστες οσμές . Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται μια καθαρή ατμόσφαιρα στο αυτοκίνητο σας – χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών.


Εγγύηση ποιότητας
Εξειδίκευση από επαγγελματίες στην παροχή υπηρεσιών επαγγελματικού καθαρισμού αυτοκινήτων


Πολύ καλές τιμές
Η προστασία που παρέχεται με τον βιολογικό καθαρισμό με όζον είναι ανεκτίμητη. Ωστόσο παρέχονται εξαιρετικά καλές τιμές.


Διατηρήστε το όχημα σας καθαρό σαν καινούργιο χωρίς την χρήση χημικών
Εξολοθρεύει 99,9% των βακτηριδίων (αερόβιων και επιφανειακών), των ιών και εξαφανίζει τις ανεπιθύμητες οσμές.


Πλεονεκτήματα καθαρισμού με όζον
Επαναστατικό – ιδανικό φυσικό απολυμαντικό

Αποκατάσταση της καθαριότητας και της φρεσκάδας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας με την εφαρμογή οζονιστή! Ιδανικό για την απολύμανση της ατμόσφαιρας του αυτοκινήτου, για την αποστείρωση και απόσμωση των εσωτερικών χώρων και για το σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου σας.

Εξάλειψη οσμών
Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την μόνιμη εξάλειψη των οσμών που προκαλούνται από μούχλα, ιώδιο, καπνό, μυρωδιά σώματος και οσμές κατοικίδιων ζώων

Εξάλειψη βακτηρίων
Διαλύει τις μυρωδιές που προκαλούνται από διαρροές του σώματος, όπως ο εμετός, το γάλα, τα ούρα, τα κόπρανα και άλλες βρώμικες ουσίες που περιέχουν βακτήρια. Το όζον σκοτώνει τα αερομεταφερόμενα παθογόνα, μικροοργανισμούς και ιούς.

Απολυμαίνει και τα δύσκολα σημεία
Το αέριο του όζοντος είναι μοριακό με αποτέλεσμα τη διείσδυση του σε μικρές ρωγμές και σημεία, όπου δεν μπορεί να επιτευχθεί με παραδοσιακές μεθόδους καθαρισμού

Ασφαλής μεθοδος
Kατά τον καθαρισμό με όζον δεν χρησιμοποιείται καμία χημική ουσία. Αυτό την καθιστά ως μέθοδο η οποία είναι υγιεινή και ασφαλής ειδικά για μωρά.

Δεν καλύπτει τις μυρωδιές
Το όζον δεν καλύπτει τις μυρωδιές, αλλά οξειδώνει και σκοτώνει την αιτία της κάθε μυρωδιάς

Για εγγυμένα καθαρό αυτοκίνητο
Με αυτήν την τεχνική καθαρισμού, το όχημά σας θα μυρίζει φρέσκο, σαν να είναι καινούριο.Τι είναι ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου με όζον;
Είναι η φυσική χρήση του Ο3 (όζον αέριο) για να εξαλειφθούν οι ιοί, τα βακτηρίδια, και φυσικά, οι δυσάρεστες οσμές. Είναι επίσης η πιο διαδεδομένη μέθοδος αφαίρεσης μυρωδιάς και καταλοίπων καπνού τσιγάρων στις μέρες μας.

Η διαδικασία είναι απλή. Ο ειδικός στην εφαρμογή του βιολογικού καθαρισμού θα τοποθετήσει μια γεννήτρια όζοντος στο αυτοκίνητό σας για καθορισμένο χρονικό διάστημα, ανάλογα με την ένταση της μυρωδιάς και τον όγκο του αυτοκινήτου σας.

Καθώς το αέριο διαπερνά το όχημά σας, η μυρωδιά εξουδετερώνεται, και οι τυχόν ιοί και τα βακτήρια σκοτώνονται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η θεραπεία με το όζον είναι η καλύτερη τεχνική για την απομάκρυνση των επίμονων οσμών.

Ως αέριο, μπορεί να διεισδύσει πολύ κάτω από καθίσματα, σε εσωτερικούς αεραγωγούς, στις κορεσμένες ίνες της ταπετσαρίας και να φτάσει σε όλες τις γωνίες ακόμα και σε σημεία που εσείς δεν μπορείτε να δείτε με γυμνό μάτι.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: Ecological Car Clean
Όροι:

Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

  • Η τιμή της προσφορά αυτής ισχύει ΜΟΝΟ με την αγορά του κουπονιού από το Skroutz.com.cy
  • Ισχύει για 1 οικολογικός καθαρισμό 1 Αυτοκινήτου με όζον
  • Μπορούν να αγοραστούν και να χρησιμοποιηθούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
  • Η προσφορά ισχύει για Λεμεσό.

  • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο της επιχείρησης που θα λάβετε δωρεάν με SKROUTZ COUPON SMS.
  • Με την αγορά της προσφοράς αυτής θα λάβετε ΑΜΕΣΑ το κουπόνι σας (Το κουπόνι θα το βρείτε πάνω δεξιά μέσα στο "Οι Παραγγελίες μου") επίσης θα λάβετε SKROUTZ COUPON SMS.
  • Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.