Αφρός Καθαρισμού Προσώπου & Ματιών APIVITA Limited Edition 300ml! (Μεγάλη Συσκευασία) Πρακτικός Κρεμώδης Αφρός που Καθαρίζει Απαλά Πρόσωπο και Μάτια από Ρύπους και Μακιγιάζ Χωρίς να Ερεθίζει ή να Αφυδατώνει την Επιδερμίδα!


92% φυσικά συστατικά
Απομάκρυνση Ρύπων και Μακιγιάζ - Αντισηπτική και Αντιοξειδωτική Δράση - Ενυδάτωση
 
Οι ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες και η φυσική σαπωνάρια (σαπουνόχορτο) που χρησιμοποιείται αντί για σαπούνι,  καθαρίζουν αποτελεσματικά χωρίς να ερεθίζουν και χωρίς να αφυδατώνουν την επιδερμίδα του προσώπου και των ματιών.
Η ελιά και οι πρωτεΐνες σιταριού ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα.
Το βιολογικό εκχύλισμα λεβάντας καταπραΰνει αποτελεσματικά.
Η πρόπολη προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση και αντιοξειδωτική προστασία.
Κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας
Η APIVITA αντικαθιστά το νερό με έγχυμα από βιολογικό πράσινο τσάι για την ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση.
 
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟΣ
 
Χρήση:
Απλώστε καθημερινά, πρωί ή και βράδυ, σε βρεγμένο πρόσωπο και λαιμό κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Στη συνέχεια ξεβγάλετε με άφθονο νερό.
Για εξωτερική χρήση μόνο.
 
Συστατικά:
O αφρός καθαρισμού για πρόσωπο και μάτια με ελιά και λεβάντα έχει πλούσια φυσική σύνθεση και περιέχει 92% φυσικά συστατικά
 
ΜΕ
 • Σαπωνάρια
 • Ελιά
 • Λεβάντα*
 • Πρόπολη
 • Πανθενόλη
 • Έγχυμα από πράσινο τσάι*
*Από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες
 
ΧΩΡΙΣ
 • SLES & SLS
 • Parabens
 • Silicones
 • Propylene glycol
 • Mineral oil
 • Ethanolamine
 • Phthalates, PCM, NM

 


Βάση από Φυτικά Εγχύματα
 
Η ΑPIVITA αντικαθιστά το νερό με βιολογικά εγχύματα που προσδίδουν στα προϊόντα της κυρίως αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Με δεδομένο ότι το νερό στα περισσότερα καλλυντικά προϊόντα αντιστοιχεί σε πάνω από το  70% της σύνθεσης τους, τα προϊόντα της APIVITA είναι από τη βάση τους πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά. Η αποτελεσματικότητα των εγχυμάτων που επιλέγονται κάθε φορά αποδεικνύεται με επιστημονικές μεθόδους. 
 
Η αντιοξειδωτική τους δράση μετράται με  τη μέθοδο FRAP, ενώ η ικανότητα των εγχυμάτων να εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες με τη μέθοδο DPPH. Το βιολογικό πράσινο τσάι που χρησιμοποιείται ως βάση σε πολλά προϊόντα, επιλέχθηκε καθώς  είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες με σημαντική αντιοξειδωτική δράση ενώ έχει αντισηπτικές, αντιερεθιστικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, αναζωογονεί και ενυδατώνει το δέρμα. 
 
Τα τελευταία έτη η APIVITA μελετά και χρησιμοποιεί εγχύματα από Ελληνικά βότανα με αποδεδειγμένες και εξαιρετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες όπως το βιολογικό Ελληνικό τσάι του βουνού.
 
 

Γιατί είναι απαραίτητος ο καθαρισμός προσώπου πρωί και βράδυ

Ο καθαρισμός προσώπου συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες περιποιήσεις που μπορεί να προσφέρει κανείς στο δέρμα του. Πρόκειται για μια διαδικασία που αφορά τόσο τις γυναίκες όσο και τους άντρες ανεξαρτήτως ηλικίας και τύπου δέρματος και δεν πρέπει να παραλείπεται σε καμία περίπτωση από την καθημερινή ρουτίνα. Κάθε επιδερμίδα, λοιπόν, χρειάζεται το δικό της εξατομικευμένο είδος καθαρισμού και μάλιστα 2 φορές ημερησίως -πρωί και βράδυ!

Υπάρχουν ιδιαιτέρως σημαντικοί λόγοι για τους οποίους ο καθαρισμός προσώπου θα πρέπει να τελείται κάθε πρωί και κάθε βράδυ. Πολλές φορές παραλείπουμε να καθαρίσουμε το πρόσωπό μας, γεγονός καταστροφικό για την υγεία του. Είναι ζωτικής σημασίας να απομακρύνονται νεκρά κύτταρα, μακιγιάζ, σμήγμα, ρύποι, σκόνη και άλλες ουσίες από το δέρμα, καθώς παραμένοντας πάνω του δημιουργούν προβλήματα, όπως είναι η ακμή, οι δερματίτιδες κ.α. Εκτός από τα δερματικά προβλήματα, τέτοιες ουσίες που είναι διάχυτες στην ατμόσφαιρα φράσουν τους πόρους και εμποδίζουν την διείσδυση των συστατικών των δερμοκαλλυντικών προϊόντων, προκειμένου αυτά να δράσουν ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας και να τη θρέψουν σε βάθος.

Πρωινός καθαρισμός

Το πρωί ο καθαρισμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Κατά τη διάρκεια του βραδινού ύπνου το δέρμα «δουλεύει» για να ανανεώσει τα κύτταρά του και αναπλάθεται. Αυτή η διαδικασία γίνεται μέσω της κυκλοφορίας του αίματος με την παράλληλη δράση των καλλυντικών προϊόντων που χρησιμοποιούμε. Η παραπάνω διαδικασία παράγει απεκκρίματα, τα οποία σε συνδυασμό με την έκκριση ιδρώτα και σμήγματος, καθιστούν το δέρμα ιδιαίτερα «φορτωμένο» κατά το πρωινό ξύπνημα. Παρόλο που όλα αυτά τα «προϊόντα» είναι αόρατα δεν παύουν να υπάρχουν και να δημιουργούν προβλήματα στην επιδερμίδα. Συγκεκριμένα, οι πόροι φράσουν και δυσχεραίνουν την ικανότητα της επιδερμίδας μας να αναπνέει αλλά και να απορροφήσει τα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων περιποίησης.

Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια του ύπνου το δέρμα «παλεύει» να εξουδετερώσει τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς το δέρμα έρχεται σε επαφή με οξειδωτικούς παράγοντες (πχ ηλιακή ακτινοβολία). Ταυτόχρονα, κατά το νυκτερινό ύπνο παράγεται η ισταμίνη -το μόριο της ερυθρότητας και του κνησμού, γεγονός που καθιστά τον πρωινό καθαρισμό ζωτικής σημασίας.

Συνολικά κατά τον πρωινό καθαρισμό προσώπου, απαλλάσσουμε το δέρμα μας από τον ιδρώτα, το σμήγμα, τα νεκρά κύτταρα και τα υπολείμματα των προϊόντων που χρησιμοποιήσαμε το βράδυ και το αφήνουμε καθαρό, έτοιμο να δεχτεί την περιποίηση που θα του προσφέρουμε και προστατευμένο από τις επιθέσεις που θα δεχτεί κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σημειώνουμε πως δεν αρκεί το νερό από μόνο του, αλλά είναι απαραίτητο ένα καθαριστικό που να ταιριάζει στις ανάγκες τις επιδερμίδας σας. Ολοκληρώστε τον καθαρισμό σας με ένα νερό καθαρισμού Micellaire, ανεξάρτητα από τον τύπο της επιδερμίδας σας.

Βραδινός Καθαρισμός

Είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός, πως η ατμόσφαιρα κυρίως στις μεγάλες πόλεις είναι ιδιαιτέρως μολυσμένη. Κατά τη διάρκεια της ημέρας το δέρμα μας εκτίθεται σε διάφορους επιβλαβής παράγοντες όπως είναι η σκόνη, τα μικρόβια, οι διάφορων τύπων ρύποι, το καυσαέριο. Επιπλέον επιβαρύνεται από προϊόντα που χρησιμοποιύμε για την περιποίησή του όπως οι κρέμες, οι μάσκες, το μακιγιάζ. Αυτό το «μείγμα» επικάθεται στην επιδερμίδα μας και την επιβαρύνει. Ακόμη και το δωμάτιό μας δεν είναι απαλλαγμένο από τα επιβλαβή σωματίδια της ατμόσφαιρας. Για παράδειγμα, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος υπάρχουν στο μαξιλάρι μας, γεγονός που επίσης επιβαρύνει το δέρμα μας.

Όπως γίνεται εμφανές, όλες αυτές οι ουσίες και οι μικροοργανισμοί πρέπει να απομακρυνθούν από το δέρμα μας πριν τον ύπνο πάση θυσία. Η επιλογή να κοιμόμαστε χωρίς να καθαρίζουμε την επιδερμίδα μας είναι ιδιαιτέρως τοξική και καθόλου αθώα. Τα «σημάδια» που θα αφήσει αυτή η τακτικά εκτείνονται από δερματικές παθήσεις, όπως η ακμή μέχρι την πρόωρη γήρανση.

Ο πρωινός και βραδινός καθαρισμός είναι εξέχουσας σημασίας, καθώς συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στη συνολική υγεία του. Ανάμεσα στα οφέλη του συγκαταλέγονται η πρόληψη της ακμής, η αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και η ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος. Ταυτόχρονα προάγει την ομοιόμορφη εφαρμογή των καλλυντικών και την καλύτερη απορρόφηση των συστατικών τους. Το αποτέλεσμα μιας σταθερής, επιμελούς ρουτίνας καθαρισμού του προσώπου δύο φορές τη μέρα είναι η καθαρή, λεία, λαμπερή και υγιής επιδερμίδα και η διατήρηση της νεανικής όψης. Σημαντικό είναι το πρόσωπο να καθαρίζεται συνολικά και σε κάθε σημείο του. Υπάρχουν σημεία που συχνά παραμελούνται και αυτά είναι οι άκρες του προσώπου προς τα μαλλιά και οι γωνίες κοντά στην μύτη και στα χείλη μας.

 

- Αν έχετε επιλέξει Αποστολή στο χώρο σας θα γίνει την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την αγορά σας με ACS Courier (εκτός αν αναγράφετε κάτι διαφορετικό στην ενότητα λεπτομέρειες ή κάτω από το τίτλο του προϊόντος)

- Η αποστολή παραγγελίας σε δυσπρόσιτη περιοχή θα γίνεται στο κοντινότερο ACS Courier κατάστημα.

- Τα παραπάνω προϊόντα, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Όλες οι τιμές χωρίς το ντεκόρ. Καμία ευθύνη για τυπογραφικά λάθη ή παραλείψεις.


Skroutz Κύπρου

Στο Skroutz Κύπρου θα τα βρείτε όλα... 'Εχουμε επιλέξει για εσάς τα καλύτερα προιόντα στις σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές όπου μπορείτε να απολαμβάνετε στην πόρτα σας άμεσα και υπέυθυνα με την αξιοπιστία της ACS COURIER.

Το ανθρώπινο δυναμικό τoυ Skroutz Κύπρου, αποτελείται από άκρως ενημερωμένα και καταρτισμένα άτομα, ικανά να λύσουν κάθε απορία σας. Εδώ στην ιστοσελίδα του Skroutz Κύπρου θα βρείτε μία ευρεία γκάμα προϊόντων σε εντυπωσιακές τιμές!

Τηλέφωνο: 22202891

Ρώτησε μας στο Facebook:

Email: info@skroutz.com.cy

Website: https://www.skroutz.com.cy

Διεύθυνση: 7 Παντελή Κατελάρη, 2323 Λακατάμια - Λευκωσία, Κύπρος

faq skroutz cyprus - συχνες ερωτησεις - απαντησεις skroutz.com.cy

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό