Μελάσα Emelia - Η απόλυτη Υπερτροφή

Μελάσα Emelia - Η απόλυτη Υπερτροφή

Γνωρίστε την Εταιρεία

H Emelia Fine Foods είναι μια ελληνική εταιρεία με έδρα την Αθήνα, που συστάθηκε με μόνο σκοπό την πώληση 100% καθαρής μελάσας απο ζαχαροκάλαμο, με το όνομα Emelia, καθώς και προϊόντων που περιέχουν αυτη.
Τα προϊόντα της  απευθύνονται σε καταστηματα υγιεινης διατροφής, βιολογικά , φαρμακεία, μαρκετ, καφε , ξενοδοχεια

Μελάσα Emelia - Η απόλυτη Υπερτροφή -  100 % καθαρή μελασα απο ζαχαροκάλαμο

Ως μια απο τις 9 θρεπτικότερες τροφές του πλανήτη η μελάσα από ζαχαροκάλαμο είναι μια υπερτροφή που από μόνη της καλύπτει το μεγαλύτερο φάσμα των αναγκών του ανθρώπου προκειμένου να παραμένει υγιής. ΄Ομως κάθε μελάσα διαφέρει από την ποιότητα των ζαχαροκάλαμων, τον τρόπο τρόπο συγκομιδής τους και τη μέθοδο παρασκευής της.
Η μελάσα Emelia είναι μελάσα ανώτερης ποιότητας και μοναδικής γεύσης, διότι δεν είναι προϊόν σύνθλιψης και απόσταξης ( Black strap), δεν έχει υποστεί επεξεργασία, ενω παρασκευάζεται απο τον συμπυκνωμένο χυμό αρίστης ποιότητας ζαχαροκάλαμου με την παλιά παραδοσιακή συνταγή της φυγοκέντρησης και του βρασμού σε χαμηλή φωτιά. Αυτό της δίνει την μοναδική στο είδος της εξαιρετική γεύση , διατηρώντας ταυτόχρονα όλα τα θρεπτικά στοιχεία του φυτού που είναι απαραίτητα και πλήρως απορροφήσιμα απο τον  οργανισμό.Δεν περιέχει θείο, γλουτένη , λεκιθίνη σόγιας .Δεν είναι γενετικα μεταλλαγμένο προϊόν. 
 
  • Είναι απαραίτητη τροφή  για ανθρώπους με χαμηλό σίδηρο , φεριτινη, αιματοκρίτη, στίγμα μεσογειακής αναιμίας λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας σε σίδηρο ( 11 mg /100gr). Ανεβάζει τους δείκτες μετα απο ενα μηνα καθημερινής κατανάλωσης .( σσ 2 κουταλιές της σούπας ημερησίως 
  • Βοηθα στην οστεοπόρωση και στην σωστή ανάπτυξη των οστών και των ιστών των παιδιών.
  • Θωρακίζει τον οργανισμό με τις ολικές πολυφαινόλες (9 Mg/100 gr) ισχυρά αντιοξειδωτικό γνωστά για την αντικαρκινική τους δράση, ενω εχει και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες βοηθώντας σε ρευματοειδείς αρθρίτιδες. 
  • Δρα ως φυσικό κολλαγόνο λογω της ελαστίνης που περιέχει .Ενυδατώνει τα κύτταρα του δέρματος , βοηθά στην ακμή και  στην επούλωση των σημαδιών που προέρχονται από αυτήν
  • Εχει αποχρεμπτική δράση, διευκολύνοντας την αποβολή φλέγματος 
  •  Βοηθά στην αποβολη τοξινων απο το ηπαρ.  
  • Τονώνει την μνημη και την πνευματική συγκέντρωση. Συμβάλλει στην μείωση του στρες και στην ευεξία
  • Ενισχύει την Libido , βοηθά στην αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας και στην γονιμότητα
  • Δίνει λύση στο πρόβλημα της δυσκοιλιότητας  
  • Αντικαθιστά πλήρως την ζάχαρη ως γλυκαντική ουσία ( μιση ποσότητα απο την αντίστοιχη της ζάχαρης) ενω μπορεί να προστεθεί σε χυμούς, smoothies, τσάι, γάλα, γιαούρτι, δημητριακά, ταχίνι , καφέ,Ως dressing στις σαλάτες.
  • Δεν παχαίνει , δεν δημιουργεί κυτταρίτιδα  ( 15 θερμίδες το κουταλακι του γλυκού , πληρως αφομοιωσιμες απο τον οργανισμό ).Αντιθετως προκαλεί αίσθημα κορεσμού ενω ενα κουταλάκι ή ενα στίκ μπορεί να ανακόψει την επιθυμία για γλυκό.
Μπορεί να καταναλωθεί και να βοηθήσει απο άτομα που έχουν προδιάθεση για διαβήτη ή να  συμπεριληφθεί στο διαιτολόγιο ατόμων  με σακχαρώδη διαβήτη πάντα με την συμβουλή διατροφολόγου -ιατρού
       
emelia fine foods - Skroutz.com.cy
 
Ιδανική τροφή για αθλητες για υψηλες αποδόσεις , σπουδαστές για πνευματικές , σκληρά εργαζόμενους σε βαριά επαγγέλματα , ασθενείς που αναρρώνουν , χορτοφάγους ( Vegan) και ανθρώπους που νηστεύουν, εγκύους και μικρά παδιά , υγιείς ανθρώπους για σωματική και πνευματική ευεξία , φυσική τόνωση και ενεργεια.  

Συστήνεται από ιατρούς 

Ελάχιστη συνιστώμενη κατανάλωση δυο κουταλιες της σούπας ημερησίως 
 
Διατίθεται σε συσκευασίας των 10 γρ ( μερίδα στικ) , 30 γρ , 350 γρ,  1370 γρ 
Για επαγγελματική χρήση horeca σε συσκευασίες των 10 κιλών και 20 κιλών

Αγόρασε online τα προϊόντα Emelia Fine Foods

https://www.skroutz.com.cy/1main_products/brands/emelia.html


Όνομα εταιρείας: Emelia Fine Foods
Τηλέφωνο: +30 210 8078781, +30 6947020072
Email: info@emelia.eu
Messanger: Ρώτησε μας στο Facebook
Facebook: Visit Facebook
Ιστοσελίδα: Visit Site
Instagram: @emeliafinefoods


emelia fine foods - Skroutz.com.cy

emelia fine foods - Skroutz.com.cy

emelia fine foods - Skroutz.com.cy

emelia fine foods - Skroutz.com.cy

emelia fine foods - Skroutz.com.cy

emelia fine foods - Skroutz.com.cy