Γυμvαστήριο Pulse Wellness & Fitness

Γυμvαστήριο Pulse Wellness & Fitness

Γνωρίστε την Επιχείρηση 

Group Training Christmas Deal

Χτίσε το σώμα που ονειρεύεσαι σε 3 μήνες με προπονήσεις ΜΟΝΟ 45’-60! Απόλαυσε πακέτα για 8 συνεδρίες ανά μήνα Group Training για 3 μήνες ΜΟΝΟ με 165€ & πάρε ΔΩΡΟ άλλον έναν μήνα Group Training αξίας 55€ να το χαρίσεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο φέτος τα Χριστούγεννα!

Ένα πακέτο ειδικά για εσένα που ονειρεύεσαι ένα σφιχτό, γραμμωμένο, ανθεκτικό σώμα που θα σε γεμίζει αυτοπεποίθηση αλλά βαριέσαι τις πολύωρες προπονήσεις και την αναμονή μέχρι τα πρώτα αποτελέσματα!

Semi – Personal Training Christmas Deal

Φτιάξε ένα υγιές, δυνατό και καλλίγραμμο σώμα σε 3 μήνες ΜΟΝΟ με 285€ (8 συνεδρίες ανά μήνα) & πάρε ΔΩΡΟ άλλον έναν μήνα αξίας 95€ να το χαρίσεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο φέτος τα Χριστούγεννα!

Πετύχετε γρήγορα και με ασφάλεια μοναδικά αποτελέσματα, με την προσοχή, την καθοδήγηση, την παρακίνηση και την εξατομίκευση personal συνεδριών.


Απολαύστε μαζί:
• 3 μήνες semi – Personal Training
• Την αποκλειστική υπηρεσία Personal Fitness Coaching για να πετύχετε τους στόχους και το σώμα των ονείρων σας το 2019!!!

Personal Training Christmas Deal

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία του Pulse Wellness & Fitness για 3 μήνες ΜΟΝΟ με 360€ (8 συνεδρίες ανά μήνα) & πάρε ΔΩΡΟ μια μηνιαία συνδρομή αξίας 120€ να τη χαρίσεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο φέτος τα Χριστούγεννα!

Απολαύστε μαζί:
•Την πολύτιμη συμβολή κορυφαίων γυμναστών με το δικό σας εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης
•Την αποκλειστική υπηρεσία Personal Fitness Coaching για να πετύχετε τους στόχους και το σώμα των ονείρων σας το 2019!

 
Όνομα επιχείρησης: Pulse Wellness & Fitness
 
Διεύθυνση: Δημοκρατίας 32Β, Άγιος Δομέτιος, Λευκωσία 
 
Τηλέφωνο: 99 817080 
 
Facebook: Visit Facebook
 
 
 

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ WHAT’S ΟΝ CYPRUS

 

Το What's On Cyprus ανήκει στον ίδιο όμιλο διαδικτυακών έργων που βρίσκεται και η αγαπημένης σας ιστοσελίδας www.skroutz.com.cy

 

Το What's On Cyprus είναι η Μεγαλύτερη Κυπριακή Εξειδικευμένη Ιστοσελίδα Αποκλειστικά για: Νέα Εστιατόρια, Νέες Καφετέριες, Νέα Μπαράκια, Νέα Καταστήματα, Νέες Επιχειρήσεις, Τρέχοντα Events και Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Νέα Προϊόντα και τις Νέες Υπηρεσίες.