Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου 60' με υπέρηχους, σπάτουλα και μάσκα, ανάλογα με τον τύπο δέρματος
 
Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου, είναι μία απαραίτητη θεραπεία που ενδείκνυται όλο τον χρόνο και θεωρείται βασική για την υγεία, καθαρότητα και λάμψη του προσώπου.
 
Ο Βαθύς καθαρισμός προσώπου αποτελεί βασική περιποίηση για όλα τα δέρματα. Καθαρίζει το δέρμα σε βάθος, απομακρύνει το υπερβολικό σμήγμα (μαύρα στίγματα), αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και απολεπίζει. Με τον Βαθύ καθαρισμό προσώπου εξισορροπούνται οι εκκρίσεις των σμηγματογόνων αδένων. H εφαρμογή των υπερήχων στην αισθητική είναι θαυματουργή. Οι υπέρηχοι κατά την διάρκεια του καθαρισμόυ προκαλούν διέγερση της αιματικής κυκλοφορίας ενώ συγχρόνως αφαιρούν  απ’ όλη την επιφάνεια του δέρματος το σμήγμα  χωρίς καθόλου  ερεθισμό. Οι υπέρηχοι κατά την διάρκεια ενός Βαθύ καθαρισμόυ γίνονται  μαζί με τον  ατμό και το  όζον  με μια ειδική σπάτουλα υπερήχων  αποφεύγοντας την πίεση στο δέρμα κι έτσι ένα μεγάλο μέρος των ρύπων, και του σμήγματος αφαιρείται χωρίς καθόλου πόνο και ερεθισμό.
 
Συνοπτικά τα πλεονεκτήματα που έχουν οι υπέρηχοι στον βαθύ καθαρισμό προσώπου είναι:
 
  • Απομακρύνουν  τα νεκρά κύτταρα από την  επιφάνεια του δέρματος
  • Αυξάνουν  την επιφανειακή μικροκυκλοφορία του αίματος άρα και την οξυγόνωση των κυττάρων (αφού το αίμα μεταφέρει οξυγόνο)
  • Ρευστοποιούν το συμπαγές – ξερό σμήγμα (λόγω των δονήσεων) που βρίσκεται βαθιά μέσα στους πόρους του δέρματος και το φέρνουν στην επιφάνεια.  
 
Θεραπεία Προσώπου & Ντεκολτέ 20' με ραδιοσυχνότητες, ιδανική για αναζωογόνηση και απαλοιφή των ρυτίδων
 
Η θεραπεία προσφέρει λάμψη στο πρόσωπο, αναζωογόνηση και ανακουφίζει το δέρμα. Επίσης λειτουργεί προληπτικά, αποτρέποντας τη δημιουργία ρυτίδων μέσω της προστασίας που παρέχει.
 
Μασάζ Προσώπου & Ντεκολτέ 15'
 
Το μασάζ προσώπου-ντεκολτέ , χαρίζει ένα σφιχτό, ελαστικό και λείο δέρμα, γεμάτο λάμψη και υγεία. Κατάλληλο για τόνωση της επιδερμίδας και παράλληλη αποφόρτιση από το στρες. Δρα και επιδερμικά σε βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας όπως στους συνδετικούς ιστούς και στους μύες. 
 
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Συνεργάτης: Kostas Hair & Beauty Centre
Πόλη: Λευκωσία
Όροι:

Ημερομηνία λήξης κουπονιού: Ισχύει μέχρι και 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.


•Η προσφορά απευθύνεται σε Γυναίκες

•Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή 09:30-19:00

•Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο της επιχείρησης. Το τηλέφωνο θα το λάβετε αφού κάνετε την αγορά

•Για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση της κράτησης απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.

•Μπορούν να αγοραστούν Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.

•Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή στην επιχείρηση ή απλά δείχνοντας το SKROUTZ COUPON SMS.