Θα θέλατε η κάμερα του Smartphone σας να είχε μεγαλύτερες δυνατότητες; 

Βελτιώστε τις δυνατότητες της κάμερας του κινητού σας τηλεφώνου με το Universal κιτ 3 φακών για κάμερες τηλεφώνων, τάμπλετ ή λάπτοπ, είναι πλέον δυνατό! Είναι συμβατοί με τεράστιο εύρος ηλεκτρονικών συσκευών καθημερινής χρήσης. Ένα άλλο προσόν των φακών αυτών είναι η πολύ εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση από την συσκευή σας.

Τρία σε Ένα!
Το Universal κιτ φακών περιλαμβάνει ένα φακό Fisheye, ένα φακό Wide και έναν φακό Macro για κοντινότερες λήψεις. Με τον φακό Wide μπορείτε να ζουμάρετε σε μακρυνότερα μέρη και τοπία από αυτά που μπορούσατε ως τώρα, με τον φακό Macro μπορείτε να εστιάσετε σε αντικείμενα έως 12-14χιλιοστά από τον φακό σας, ενώ με τον φακό Fisheye μπορείτε να κάνετε λήψη με γωνία 180 μοιρών!
 
Σημείωση: Ο Φακός Wide χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τον Φακό Macro. Για να χρησιμοποιήσετε το Φακό Macro, απλά ξεβιδώστε τον από τον Φακό Wide και χρησιμοποιήστε τον ξεχωριστά.

 
H συσκευασία περιλαμβάνει:
1 Χ Φακός Fisheye
1 X Φακός Wide
1 X Φακός Macro
2 X Καπάκι Φακού
1 Χ Πουγκί μεταφοράς
1 X βάση “μανταλάκι” που εφαρμόζει στο κινητό
 
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:
Διαθέσιμο σε Χρυσό και Φούξια χρώμα

- Αν έχετε επιλέξει Αποστολή στο χώρο σας θα γίνει την επόμενη εργάσιμη ημέρα (εκτός αν αναγράφετε κάτι διαφορετικό στην ενότητα λεπτομέρειες) μετά την αγορά σας με ACS Courier

- Η αποστολή παραγγελίας σε δυσπρόσιτη περιοχή θα γίνεται στο κοντινότερο ACS Courier κατάστημα.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό