Little Tikes Big Adventures Διαστημικό Εξερευνητικό Όχημα Stem

SKU
11103
  29,99 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Little Tikes
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Little Tikes Big Adventures Διαστημικό Εξερευνητικό Όχημα Stem

"Αφήστε τους να εξερευνήσουν με τα νέα παιχνίδια STEM BIG ADVENTURES ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ROVER της Little Tikes! 
Tα οχήματα BIG ADVENTURES συνδυάζουν το παιχνίδι, τη διασκέδαση και τη μάθηση με πραγματικά, λειτουργικά εργαλεία STEM. Χαρίστε στα παιδιά δημιουργικές στιγμές απασχόλησης και εκπαίδευσης και αφήστε να αναπτύξουν την φαντασία τους ανακαλύπτοντας νέο κόσμο παιχνιδιού! Αφήστε τα ανακαλύψουν τον πραγματικό κόσμο μέσα από το παιχνίδι στο εξωτερικό χώρο! Νέες περιπέτειες και ανακαλύψεις τους περιμένουν!

Το Moon Microscope Space Rover περιλαμβάνει τρία εργαλεία: 3x μικροσκόπιο, μαγνητικό γερανό και εκτεινόμενη αρπαγή. Το μαγνητικό δοχείο που περιλαμβάνεται μπορεί να μετακινηθεί με το γερανό ή την εκτεινόμενη λαβή. Τα φύλλα ή τα άνθη μπορούν να τοποθετηθούν στο δίσκο δειγμάτων για λεπτομερή επιθεώρηση με το μεγεθυντικό μικροσκόπιο 3x.

Με τα παιχνίδια Big Adventures, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 3+ ετών μπορούν να εξερευνήσουν τον κόσμο ακριβώς έξω ή όπου κι αν τα βγάλει το ταξίδι.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Τα παιχνίδια Big Adventures συνδυάζουν το παιχνίδι, τη διασκέδαση και τη μάθηση με πραγματικά εργαλεία που σχετίζονται με το STEM. Αυτό το μικροσκόπιο της Σελήνης Space Rover περιλαμβάνει τρία εργαλεία: μικροσκόπιο, εκτεινόμενη λαβή και μαγνητικό γερανό.

ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ. Επιθεωρήστε τις λεπτομέρειες σε φύλλα, λουλούδια και οτιδήποτε βρείτε. Το πίσω μέρος του Space Rover είναι ένα μικροσκόπιο με μεγέθυνση 3x και αφαιρούμενη διαφάνεια.

LIFT & HAUL. Μετακινήστε τα εμπόδια και εξερευνήστε το χώρο σας. Ο μαγνητικός γερανός του Space Rover είναι το τέλειο εργαλείο για ανύψωση και έλξη.

ΦΤΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ. Σηκώστε πέτρες ή το μαγνητικό δοχείο που περιλαμβάνεται. Το μπροστινό μέρος του Space Rover διαθέτει μια αποσπώμενη εκτεινόμενη λαβή.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ. Το Big Adventures ενθαρρύνει τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους, να παίξουν, να μάθουν και να ανακαλύψουν τον εκπληκτικό κόσμο ακριβώς έξω. Πάρτε το Moon Microscope Space Rover όπου κι αν πάτε, συμπεριλαμβανομένων των άστρων, των πλανητών και των γαλαξιών κοντά και μακριά.

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ. Απαιτούνται 3 μπαταρίες κουμπιού “LR44” (περιλαμβάνονται)

ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΟΛΑ. Με το Big Adventures Binocular Searching Safari SUV, το Big Adventures Moon Microscope Space Rover και το Big Adventures Sea View Submarine. (το καθένα πωλείται χωριστά)

Διαστάσεις Συσκευασίας
23 × 13 × 32.5 cm


Χαρακτηριστικά:

  • Συνδυασμός οχήματος και παιχνίδι ρόλων
  • Τα μέρη αποσπώνται σε ξεχωριστά εργαλεία! 
  • Μαγνητικός γερανός 
  • Μικροσκόπιο
  • Επεκτεινόμενη λαβή 

Ηλικία: +3 Χρονών

0-3

Little Tikes Big Adventures Διαστημικό Εξερευνητικό Όχημα Stem - skroutz cyprus - skroutz.com.cy

 

 

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό