Little Tikes Σετ με Αυτοκίνητο Big Adventures - Stem Safari Suv

SKU
11104
  34,99 €
Παράδοση σε 1-4 ημέρες
Little Tikes
Αποστολή σε CYΥπολόγισε

Little Tikes Σετ με Αυτοκίνητο Big Adventures - Stem Safari Suv

Αφήστε τους να εξερευνήσουν με το Big Adventures™. Αυτά τα οχήματα παιχνιδιών συνδυάζουν το παιχνίδι, τη διασκέδαση και τη μάθηση με πραγματικά, λειτουργικά εργαλεία STEM. Βάλτε τα παιδιά στη θέση του οδηγού για τις δικές τους περιπέτειες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να τεντώσουν τη φαντασία τους, να ανακαλύψουν νέους κόσμους και να βγουν έξω. Η περιπέτεια περιμένει! Το Big Adventures™ Binocular Searching Safari SUV περιλαμβάνει τρία αποσπώμενα εργαλεία: κιάλια, φακό και πυξίδα. Οι περιστρεφόμενοι τροχοί αποσπώνται από το SUV Safari για να γίνουν κιάλια με μεγέθυνση 3x. Οι προβολείς του Safari SUV γίνονται φακός εργασίας. Και το πίσω ελαστικό του Safari SUV είναι μια πραγματική βόρεια πυξίδα. Με τα παιχνίδια Big Adventures, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 3+ μπορούν να εξερευνήσουν τον κόσμο ακριβώς έξω ή οπουδήποτε τα βγάλει το ταξίδι.

Τα παιχνίδια Big Adventures συνδυάζουν το παιχνίδι, τη διασκέδαση και τη μάθηση με πραγματικά εργαλεία που σχετίζονται με το STEM. Αυτό το φορτηγό SUV Safari περιλαμβάνει τρία αποσπώμενα εργαλεία: κιάλια, φακό και πυξίδα.

ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ – Δείτε τα γύρω δέντρα και την άγρια ζωή. Οι περιστρεφόμενοι τροχοί του The Big Adventures™ Binocular Searching Safari SUV μεταμορφώνονται σε κιάλια με μεγέθυνση 3x

ΓΙΝΕ ΟΔΗΓΟΣ – Λάψε το φως και χαράξε ένα νέο μονοπάτι. Οι προβολείς του Safari SUV γίνονται φακός εργασίας

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ – Δείξτε τον εαυτό σας προς τη σωστή κατεύθυνση. Το πίσω ελαστικό του SUV του Big Adventures™ Binocular Searching Safari είναι μια αληθινή βόρεια πυξίδα

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ – Το Big Adventures™ ενθαρρύνει τα παιδιά να παίξουν, να μάθουν και να ανακαλύψουν τον εκπληκτικό κόσμο ακριβώς έξω. Πάρτε το Big Adventures™ Binocular Searching Safari SUV στην πίσω αυλή ή στις επόμενες οικογενειακές διακοπές για ένα συναρπαστικό νέο ταξίδι.

ΣΥΛΛΟΓΕ ΤΑ ΟΛΕΣ – Με το Big Adventures™ Binocular Searching Safari SUV και το Big Adventures™ Sea View Submarine (το καθένα πωλείται χωριστά)

Ηλικίες 3+

Διαστάσεις Συσκευασίας
28 × 13 × 32.5 cm

Little Tikes Σετ με Αυτοκίνητο Big Adventures - Stem Safari Suv - skroutz cyprus - skroutz.com.cy

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό